Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu videoda Damla, parçacıdan aldığı kumaşları tanıtmaktadır. Bu, Damla'nın kumaş alışverişi serisinin ikinci bölümüdür.
- Videoda Damla, parçacıdan aldığı sekiz farklı kumaş parçasını detaylı olarak göstermektedir. Kumaşlar arasında mavi ve çizgili pamuklu kumaşlar, kot kumaş, denizci havası desenli likralı kumaş, kışlık polar kumaş ve üç farklı renkli şifon bulunmaktadır. Her kumaş için Damla, metrajını, fiyatını ve gelecekte bu kumaşlarla yapmayı düşündüğü ürünleri (bluz, elbise, hırka, panço, uçuş uçuş elbise) anlatmaktadır.
- Kumaş Alışverişi Tanıtımı
- Damla, kumaş alışverişi videolarının ikinci bölümünü sunuyor.
- Geçenlerde parçacıya astarlık ve elbise kumaşı almak için gitmiş, ancak dükkana girince sekiz parça kumaş almış.
- Aldığı kumaşların çoğu mavi ve maviye yakın renklerde, çizgili ve kareli desenlere sahip.
- 00:49Mavi Kumaşlar
- İlk olarak pamuklu bir mavi kumaş almış, birvirgülelli metre (metresi 3-4,5 TL) ve bluz veya gömlek yapmayı düşünüyor.
- İkinci olarak mavimsi, morumsu ve beyaz çizgileri olan pamuklu gömleklik bir kumaş almış, birvirgülelli metre (metresi 4,5 TL) ve elbise veya bluz etek takımı yapmayı planlıyor.
- Üçüncü olarak gri ve kalın bir kot kumaş almış, birvirgülelli metre (metresi 4,5 TL) ve ne yapacağını henüz bilmiyor.
- 02:14Denizci Havalı Kumaş
- En beğendiği kumaş, denizci havası, lacivert rengi ve beyazların inceliği olan, hafif likralı bir kumaş.
- Bu kumaştan önü fermuarlı bir elbise yapmayı düşünüyor, belki kollarına fırfır gibi şeyler ekleyebilir.
- Dördüncü olarak kışlık polar bir kumaş almış, mavilerin geçişlerini beğendiği için kaçırmamış, bir buçuk metre (metresi 4,5 TL) ve kışa doğru hırka veya panço yapmayı planlıyor.
- 03:17Şifon Kumaşlar
- Parçacıda rengarenk şifonlar bulmuş, metresi 5 TL olduğu için kendini frenlemiş ve üç parça şifon almış.
- İlk şifon, rengi mükemmelin ötesinde olan bir kumaş, üç metre ve uzun uçuş uçuş bir elbise yapmayı düşünüyor.
- İkinci şifon, pembeli morlu desenli bir kumaş, iki buçuk-üç metreye yakın ve bluz yapmayı planlıyor.
- Son şifon, düz lacivert bir kumaş, asla iç göstermiyor ve bir buçuk metre, şirin kısa bir elbise veya kotların üstüne giymelik bir bluz yapmayı düşünüyor.