Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu videoda Mustafa, yaklaşık 1,5 hafta önce başladığı japon balıklarını beslemeye başladığı akvaryumunu tanıtıyor.
- Mustafa, 65x35 veya 40 boyutunda sade bir akvaryum seçtiğini ve 11 tane japon balığı (bir tanesi çöpçü, dört tanesi aslanbaş, iki tanesi turuncu) beslediğini anlatıyor. Akvaryumun arka planı simli kağıt, mavi ışık ve 240 watt motorla donatılmış. Mustafa, balıklarını görsellik için aldığını, üretim için uğraşmadığını ve bir iki sene içinde büyütmeyi planladığını belirtiyor. Ayrıca akvaryumun motorunun güçlü akıntı yarattığını ve balıkların rahat yüzebilmesi için motorun yönünü değiştirdiğini açıklıyor.
- 00:01Japon Balıkları Akvaryumu
- Mustafa, japon balıklarını beslemeye bir buçuk hafta önce başlamış ve sade bir akvaryum seçmiş.
- Akvaryumun ölçüleri 65'e 35 veya 40 olması gerekiyor.
- Akvaryumda toplam on bir tane japon balığı bulunuyor: bir çöpçü, dört aslanbaş, iki turuncu ( Orlando) ve beyaz renkli balıklar.
- 00:47Akvaryum Özellikleri
- Akvaryumun arka fonu kırtasiyeden alınan simli bir kağıtla kaplanmış.
- Akvaryumda mavi ışık kullanılıyor ancak gece video çekilemiyor çünkü mavi ışık balıkları siyah renge kavuşturuyor.
- Mustafa balıkları görsellik için almış, üretmek için uğraşamıyor çünkü işe gidip geliyor ve sadece akşamları bir saat izliyor.
- 02:38Akvaryum Detayları
- Akvaryumda 240 watt motor ve iyi bir ısıtıcı bulunuyor.
- Motorun başlığı balıkların yüzgeçlerini yormaması için akıntı güçlü olduğu bölgeden uzaklaştırılmış.
- Mustafa, balıkların rahat yüzmesine engel olmamak için şelale gibi başka bir şey koymayı düşünmüyor.
- 03:36İletişim Bilgileri
- Mustafa'nın Facebook'ta "Mustafa Ayrıksa" adıyla bir hesabı var.
- İzleyiciler Facebook üzerinden soru sorabilir ve Mustafa müsait olduğunda cevap verebilir.