• Buradasın

    Flormar Marka Kozmetik Ürünleri İncelemesi

    youtube.com/watch?v=uB6TqkP88bM

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, Tuan adlı bir kadının Flormar markasının çeşitli kozmetik ürünlerini incelediği bir makyaj deneyim paylaşma içeriğidir. "Tek Marka Makyaj" serisine yeni bir marka olarak Flormar'ı tanıtmaktadır.
    • Videoda Flormar'ın fondöten, kapatıcı, pudra, bronzer, allık, far ve Kiss Me More serisi ürünlerinin detaylı incelemesi yapılıyor. Konuşmacı her ürünün tenindeki performansını, sürülme kolaylığını ve kalitesini kendi deneyimleri üzerinden değerlendiriyor. Video, ten makyajından göz makyajına doğru ilerleyen bir yapıda ilerliyor.
    • İncelemede özellikle fondötenin sabitlenmediği, kapatıcının göz altlarında çizgi çizdiği gibi sorunlar belirtilirken, bronzer ve maskara ürünlerinin olumlu yanları vurgulanıyor. Ayrıca dudak kremi hakkında da olumlu görüşler paylaşılıyor.
    Flormar Markası Tanıtımı
    • Tuan, tek marka makyaj serisine yeni bir marka olan Flormar'ı eklemektedir.
    • Flormar indiriminden gerekli makyaj malzemeleri topladıktan sonra videoyu çekmektedir.
    • Bazı ürünlerini ilk defa kullanacağı için videoyu çekmektedir.
    00:30Flormar HD Invisible Cover Foundation İncelemesi
    • İlk olarak HD Invisible Cover Foundation fondöteni ile tam makyajı başlamaktadır.
    • Fondöten SPF 30 içeren, kırk light ivory rengi olan bir ürün olup, kullanmadan önce çalkalanması gerekiyor.
    • Pompalı bir ambalajı var ve Instagram'ın meşhur fondötenlerinden biri olarak tercih edilmiştir.
    01:23Fondötenin Uygulanması ve Değerlendirmesi
    • Fondöten parfümlü bir koku taşımakta ve süngerle sol, fırçayla sağ tarafına uygulanmaktadır.
    • Süngerle uygulandığında çok doğal duruyor, kendini belli etmiyor ve ekstra bir katman oluşturmadığı görülüyor.
    • Fırçayla uygulandığında da çok az fark etmektedir, kapatıcılık orta azdan ortaya doğru olup, ortadan yükseğe doğru çıkmamaktadır.
    02:53Fondöten ve Kapatıcı Uygulaması
    • Konuşmacı fırçayla fondöteni iki tarafa uygulayarak kapatıcılık istiyor ve lekelerin yoğun olduğu yerlere ürünü biraz bekletiyor.
    • Fondötenin kapatıcılığı daha fazla artmıyor, cildi kabul etmeyecek ve kusma yapacağı için concealer ile devam ediyor.
    • Kullanılan concealer (Perfect Coverage Liquid Concealer) iki numara rengi alındı, ancak bu koyu bir renk olduğu için pembe alt tonlu gözlerin altına aydınlık yapmak için uygun değil.
    04:39Pudra ve Bronzer Uygulaması
    • Flormar'ın bir koleksiyon ürününden ışıltılı pudra kullanılıyor, çünkü fondötenin sabitlenmediği ve parmak izi bıraktığı için pudra kullanmak zorunda kalıyor.
    • Bronzer olarak beş kist bronzer rengi kullanılıyor, kontür için uygun değil ama bronzer olarak sıcak alt tonlu ve pigmentli olmasa da iyi bir renk.
    • Pudralama ve bronzer uygulamasına rağmen fondötenin sabitlenmediği ve kapatıcının göz altları ve göz kapaklarında çizgi çizgi olduğu belirtiliyor.
    06:29Allık ve Aydınlatıcı Uygulaması
    • İki farklı allık bulunuyor, biri koleksiyon ürünü, diğeri kalıcı koleksiyonundan, ancak konuşmacı daha çok ikili far kullanmak istediği için ikinci allığı tercih ediyor.
    • Aydınlatıcı olarak kullanılacak far ürünlerinin bozulduğu ve çok akışkan olduğu belirtiliyor, bu yüzden başka bir far (Pearly White) aydınlatıcı olarak kullanılacak.
    • Aydınlatıcı uygulaması sonrası kapatıcının fırçayla dokunulduğunda kalktığı ve göz kapağındaki çizgilerin belirginleştiği görülüyor.
    09:41Göz Makyajı
    • Göz makyajında Flormar kalemleri kullanılıyor, özellikle mürdüm rengi (beş deep purple) kirpik dibine uygulanıyor.
    • Kaşlar kızıl renkli bir farla dolduruluyor, göz kapaklarına ise ışıltılı bir uygulama yapılacak çünkü kırmızı ruj kullanılacak.
    • Göz pınarlarında aydınlatıcı yenileniyor ve içe doğru yeşil bölge uygulanarak göz makyajının sade görünmesine rağmen biraz daha çarpıcı hale getiriliyor.
    12:08Kosmetik Ürünleri Hakkında Değerlendirme
    • Konuşmacı, saç ve makyajı üzerindeki etkiyi merak ederek Kiss Me More serisinden farklı bir ürün kullanmayı planladığını belirtiyor.
    • Mor serisini çok sevdiğini, dudakları kurutmasına rağmen çatır çutur yapmadığını ve renk skalasının çok güzel olduğunu söylüyor.
    • Fırça ile kenarları düzelttiğini ve uca alışmaya çalıştığını ifade ediyor.
    12:36Fondötenden Değerlendirme
    • Fondötenden kendisini rahatsız ettiğini, kapatıcılığının orta seviyede olduğunu ancak ciltteki duruşunu sevdiğini belirtiyor.
    • Kapatıcıyı çok fazla çizgilere dolandığını düşünüyor ve morlukları corrector olarak kullanmayı planladığını söylüyor.
    13:07Bronzer ve Aydınlatıcı Değerlendirmesi
    • Bronzer'ı gayet güzel bulduğunu, karışımı rengi ve dağılmasıyla zorlanmadığını belirtiyor.
    • Aydınlatıcıyı çok tatlı bulduğunu, renginin dağılması ve uyguladığında görünen görüntüsünü çok sevdiğini söylüyor.
    • Göz pınarlarında duruşunu da beğendiğini ve bu kalemin diğer renklerine de bakılabilir olduğunu öneriyor.
    14:02Maskara ve Dudak Ruj Değerlendirmesi
    • Maskaranın beklediği performansı gerçekleştirdiğini ve oldukça başarılı olduğunu belirtiyor.
    • Dudak rujunun kırmızı olmasına rağmen kolayca sürüldüğünü ve fırçasından dolayı ruja alıştığını söylüyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor