Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir kişinin izleyicilerden gelen istek üzerine büyük beden giyim alışverişini paylaştığı bir alışveriş vlogu formatındadır.
- Videoda konuşmacı, LC Waikiki, Peros, Hamis, Evans, New Look, CNN ve Devyhams gibi markalardan aldığı giyim parçalarını detaylı olarak göstermektedir. Özellikle elbiseler, tişörtler, kimono, pantolonlar, desenli pantolonlar, etek ve atletler hakkında fiyat bilgileri, tasarım özellikleri ve hangi durumlarda giyilebileceği hakkında yorumlar yapmaktadır.
- Konuşmacı özellikle işe giyecek kıyafetlere ihtiyacı olduğunu belirtmekte ve kozmetik ürünleri hakkında da kısa bir bilgi vererek, bunların ayrı videolarda detaylı olarak ele alınacağını ifade etmektedir. Ayrıca Peros ve Hamis gibi mağazaların nerede bulunabileceği hakkında da bilgi vermektedir.
- 00:17Büyük Beden Giyim Alışverişi Tanıtımı
- Videoda büyük beden giyim alışverişi gösterilecek, bu tür videolar genellikle toplu alışveriş yapıldığında çekilir.
- LC Waikiki'den acil bir durum nedeniyle siyah eşofman altı ve beğenmediği bir tişört alınmış.
- Instagram'da resmi olan küçük papatyalı espadgil cinsi ayakkabı da yeni alınmış.
- 01:22Peros'tan Elbiseler
- Peros'tan iki tane elbise alınmış, desenleri çok tarz olmasa da fiyatları 10-19 lira olduğu için alınmış.
- Birinci elbise pembe renkli, V yaka ve göğüs altından lastiği olan maxi bir elbise.
- İkinci elbise siyah krem renkli, hayvan deseni olmasına rağmen göze batmıyor ve siyah bolero ile güzel duruyor.
- 02:57Hamis'ten Etek ve Kimono
- Hamis'ten Just Me markasının 14 lira olan çizgili etek alınmış, siyah ve vizon rengi renkleri beğenilmiş.
- Evans'tan (Devems'ın içinde) mega indirimle 70 liraya gelen desenli kimono alınmış.
- Kimono arkası daha uzun, yırtmacı var, önü kısa ve her şeyle kullanılabilir bir parça.
- 04:31Siyah Tişörtler
- İki tane siyah tişört alınmış, biri 10-12 lira civarında ve ütülenmiş olmasına rağmen buruşuyor.
- Birinci siyah tişört arkası penye, önü polyesterimsi satenimsi, bol dökümlü ve kolları dökümlü.
- İkinci siyah tişört New Look markası, düz aşağı doğru hafif bollaşıyor, uzun diz kapağının 4-5 cm üstüne geliyor ve yazın tayt üstüne giyilebilir.
- 06:24Peros'tan Pantolonlar
- Peros'tan lastikli paçalara doğru bollaşan, pazara ve işe giyilebilecek pantolonlar alınmış.
- Pantolonlar 16 liraya satılıyor, bol yapışmıyor, rahat ve yıka yıka giyilebiliyor.
- Peros'ta siyah, lacivert, bordo, vizon ve saks mavisi renklerde pantolonlar bulunuyor.
- 07:48Pantolon Alışverişi
- Lacivert renkli, yaprak deseni ve minik pembe-somon nokta desenli bir pantolon alındı, altı lastik olan bu tarz pantolonlar sevilmese de bu sene her yerde olduğu için 50 lira CNN'den satın alındı.
- Aynı desenli bir kimono üstü de vardı ancak ikisini beraber giyince pijama takımı gibi göründüğü için üstü alınmadı.
- Düz paça gelen, desenli renkli bir pantolon da 50 lira CNN'den alındı.
- 09:11Tişört Alışverişi
- İki tane tişört alındı, biri mercanımsı kiremitimsi renkli, kolları fışır fışırıklı ve içinde kat kat kumaş olan şık bir tişört.
- Aynı desenli turuncu ve lacivert renkli tişörtler de alındı, bu tişörtler iki pantolonla da uydurulabildiği için tercih edildi.
- 25 lira CNN'den alınan, çiçek desenli ve "Herkes aynı dilde gülümser" yazısı olan bir tişört de alındı.
- 10:52Diğer Alışverişler
- Devyhams'ten indirim reyonundan 90 liradan 100 liraya çıkarılan, sonra %50 indirimle 50 liraya düşen düz siyah penye bir etek alındı.
- Dört tane atlet alındı, bunlar açık somon, mavi, sarı-yeşil ve cayır cayır turuncu renklerdeydi.
- Kozmetik olarak 3-4 parça alındı, bunlarla ilgili ayrı videolar gelecek.