Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, iki kişi arasında geçen bir oyun formatındadır. Konuşmacılar, "plan değil, pilav lazım" ifadesinin kim tarafından söylenmiş olabileceğini tartışmaktadır.
- Videoda, bu ifadenin Süleyman Demirel veya Tansu Çiller tarafından söylenmiş olabileceği konusunda akıl yürütme yapılmaktadır. Konuşmacılar, Demirel'in pratik zekalı ve hazır cevap veren bir adam olduğunu belirterek, bu ifadenin Demirel'e daha uygun olduğunu düşünmektedirler. Oyun sonunda, 75 bin liralık bir ödül için ortak karar verilerek, "gönder gitsin" diyerek ödülün gönderilmesi denenir ve başarılı olunur.
- Siyasi Liderlerin Sözleri Hakkında Tartışma
- Konuşmacılar "plan değil, pilav lazım" sözünün hangi siyasi liderin söylediği konusunda tartışıyor.
- Tansu Çiller ve Süleyman Demirel isimleri öne sürülmüş, ancak konuşmacılardan biri Tansu Çiller'in bu sözü söylemediğini düşünüyor.
- Süleyman Demirel'in pratik zekalı ve hazır cevap veren bir lider olduğu belirtiliyor.
- 02:06Karar Verme Süreci
- Konuşmacılar 75 bin lira için ortak bir karar vereceklerini söylüyor.
- İki konuşmacı da aynı isme yakın oldukları için Süleyman Demirel'i seçiyorlar.
- Başak adlı kişi elini uzatarak 75 bin lirayı gönderiyor ve "gönder gitsin" diyor.
- 02:47Sonuç
- Konuşmacılar 75 bin lirayı gönderdiklerini kontrol ediyorlar.
- Video sonunda "bravo" sesleriyle bir başarı kutlaması yapılıyor.