Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- "Şaka Yaptık" adlı eğlence programında sunucular Şevket ve Sinem, çeşitli şakaları izleyicilere tanıtmaktadır. Programda Şebnem Ferah, İskender Paydaş, Pelin Körmükçü gibi konuklar da yer almaktadır.
- Program, farklı ortamlarda gerçekleştirilen şakaları içerir. İlk bölümde Taksim Meydanı'nda "seyyar telefon" şakası, süpermarkette ağlayan bebek şakası ve Şebnem Ferah'ın makarna reklamı çekimindeki şakası gösterilir. İkinci bölümde İskender Paydaş'ın Şebnem Ferah'a "Makarnayı severiz, hiç şaşmaz" şarkısını söylemesi için hazırladığı şaka ve Şebnem Ferah'ın bu şakaya tepkisi anlatılır. Son bölümde ise Sinem ve Hasan'ın Seda'yı yemek masasında şaka yapması gösterilir.
- Program sonunda şakayı yapan ve şakaya uğrayan kişiler hediyelendirilir ve izleyicilerden kendi şakalarını programla paylaşmaları için davet edilir.
- 00:59Programın Tanıtımı
- "Kahkaha Tufanı" adlı şaka programı, bu hafta da fırtınalar estiren süper şakalarıyla tekrar izleyicilerle buluşuyor.
- Programın sunucuları Şevket ve Sinem, izleyicilere yeni şakalarla gülümsemelerini sağlamak için elimden gelen her şeyi yaptıklarını belirtiyor.
- 02:54Seyyar Telefon Şakası
- Programda ilk şaka, Taksim Meydanı'nda bir PTT görevlisinin seyyar telefonla ilgili deneyimleriyle başlıyor.
- Seyyar telefonun nasıl çalıştığı konusunda bir karışıklık yaşanıyor, jetonun nasıl koyulacağı ve telefonun nasıl çalıştığı anlatılıyor.
- Seyyar telefon şakasında, telefonun manyetik alanı ve jetonların nasıl kullanıldığı konusunda bir karışıklık yaratılıyor.
- 08:43Ağlayan Bebek Şakası
- Programın ikinci şakası, süpermarkette ağlayan bir bebeğin yanına bırakılmasıyla başlıyor.
- Bebeğin ağlaması ve yanına yaklaşan insanların tepkileri gösteriliyor.
- Şakada, bebeğin altına yapması ve bunun üzerine insanların tepkileri inceleniyor.
- 10:27Şebnem Ferah Şakası
- Programın üçüncü şakası, Şebnem Ferah'ın İskender Paydaş'ın yeni kurduğu stüdyoda çekim yapması sırasında gerçekleşiyor.
- Şebnem Ferah makarna reklamı için stüdyoya davet ediliyor ve müşteri temsilcileri tarafından sıcak karşılanıyor.
- Şakada, Şebnem Ferah'ın çekimlere başlamadan önce öpücük istemesi ve ekibin bu duruma tepkisi gösteriliyor.
- 14:03Şakalı Hazırlama
- Programda bir şaka hazırlanıyor ve bir kanal seçimi yapılıyor.
- Şebnem Ferah'a ve Pelin Körmükçü'ye yönelik bir şaka planlanıyor.
- Şakada "makarnayı severiz, hiç şaşmaz" sözleri kullanılıyor ve Pelin'in rolünü oynayacak.
- 16:51Şakalı Gerçekleştirmek
- İskender Paydaş şakayı çok sevdiğini ve adamların güzel olduğunu belirtiyor.
- Şakada Pelin'in yaşını soruyorlar ve Pelin 22 yaşında olduğunu söylüyor.
- Şakada Pelin'in "gümüş" kelimesini söylemesi gerekiyor ve bu konuda sorunlar yaşanıyor.
- 20:34Şakadan Sonra
- Şakalı gerçekleştirenler şaka olmadığını açıklıyor ve programın şakası olmadığını belirtiyor.
- Şebnem Ferah şakayı planladığını ve İskender Paydaş'ın yardım ettiğini söylüyor.
- Şebnem Ferah şakadan sonra kendini toparlamak zorunda kaldığını ve şakayı çok komik bulduğunu ifade ediyor.
- 24:27İkinci Bir Şaka
- Programda Şebnem Ferah'a yönelik başka bir şaka daha planlanıyor.
- Şakada Sinan adında bir erkek arkadaşı Şebnem'e benzeyen biriyle restoranda oturuyor.
- Şebnem Ferah şakayı fark ediyor ve "bana ne sen mi geldin?" diye soruyor.
- 28:45Şakanın Açıklanması
- Şakayı yapanlar kendilerini gösteriyor ve şakayı bir haftadır hazırladıklarını söylüyor.
- Şebnem Ferah şakadan sonra Sinemaya gitmeyi planladığını belirtiyor.
- Program sonunda şakalı yapanlar masaya yaklaşıyor.
- 29:49Şaka Oyunu
- Seda ve Sinem arasında bir tartışma yaşanıyor, Seda Sinem'i masasından kovmaya çalışıyor.
- Sinem, Seda'ya bir dakika oturmasını ve bir şeyi göstermesini istiyor.
- Seda, Sinem'i anlayışlı göstermiyor ve onu kalkmaya zorluyor.
- 32:33Şaka'nın Gerçeği
- Program sunucusu, izleyicilere şaka yapanların gerçek kimliklerini tanıtıyor.
- Sinem, Hasan ve Seda'nın şaka senaryosunu yazıp faksladığını açıklıyor.
- Şaka zede şaka olduğunu öğrendikten sonra rahatladığını, aksi takdirde kalkıp gideceğini söylüyor.
- 34:09Programın Sonu
- Şaka yapanlar, Duru Turizm'den Uludağ Grand Oteli'nde tam pansiyon tatil hediyesi kazanıyor.
- Program sunucusu, izleyicilere de eşlerine, dostlarına şaka yapmalarını öneriyor.
- Programın adresi ve iletişim bilgileri veriliyor, izleyicilere sağlıklı ve mutlu günler diliyor.