Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir polis komiserinin hikayesini anlatan bir film veya dizi sahnesidir. Ana karakter, Naci müdürünün emriyle görevden alınmış ve şimdi bir taksi şoförü olarak çalışmaktadır.
- Video, komiserin arabasını bir taksi şoförüne vermesi, bir hoca ile görüşmesi ve cinlerle ilgili bir sorun yaşadığı karısının iyileşmesi için yardım istemesi ile başlar. Daha sonra taksi şoförünün komiseri işe alması ve onunla bir tartışma yaşanır. Komiser, geçmişte yaptığı hatalar ve şimdi hayır işlerine adadığını anlatır. Video, komiserin geçmişinden ve şu anki durumundan bahseden bir diyalogla sona erer.
- 00:08Müdürün emri
- Konuşmacı, müdürünün emrini başı üstüne alacağını belirtiyor.
- Askeri ve polisi seven insanlar olduklarını, ay yıldızlı bayrağına kelle koyanları sırtlarında taşıdıklarını söylüyor.
- Bir Türk evladının isteğini yerine getirmek için farz olduğunu ifade ediyor.
- 01:36Araba kiralama
- Konuşmacı, arabayı almak istiyor ve onu kontrol etmesi için birini çağırıyor.
- Altı ay boyunca kira almayacağını, çalışıp helali kazanmasını istiyor.
- Müdürün göreve iade edileceğini söyleyen kişi, geleceği gören insanlar olduklarını belirtiyor.
- 02:54Hoca ziyareti
- Konuşmacı, hoca ziyareti için bir yarım saat gerekeceğini söylüyor.
- Hoca, konuşmacının karısının cinlerle ilişkili olduğunu, cinlerin karısına musallat olduğunu anlatıyor.
- Hoca, cinleri çıkarırken konuşmacının az kaldı ölüye geldiğini belirtiyor.
- 04:07Hoca odasında
- Hoca, yazı almak için gelenlerden rahatsız olup abdest almak istediğini söylüyor.
- Konuşmacı ve arkadaşları, hoca odasına giriyor ve yazı almak istiyorlar.
- Hoca, tesbih çekip devir yapamadığını ama Cafer'in çektiğini, o devrederse kağıt alacaklarını söylüyor.
- 04:49Polis tartışması
- Hoca, polislere bakmadığını, komüniste ve dinsize bakabildiğini belirtiyor.
- Konuşmacı, bu polislerden olmadığını, inançlı olduğu için üstleriyle ters düşüp açığa alındığını anlatıyor.
- Konuşmacı, yalan söylemeye gerek olmadığını, soysuzların götüreceğini söylüyor.
- 05:54Gerginlik ve özür
- Konuşmacı, gergin olduğunu ve polis gibi davranmaması gerektiğini söylüyor.
- Hoca, konuşmacının adına yazı aldığını, iyi şeyler çıktığını belirtiyor.
- Konuşmacı, insanların kendisine merhaba demesinin küfür gibi geldiğini, her an pire deve olabileceğini söylüyor.
- 06:40Geçmiş hataları
- Konuşmacı, bilgisayardan araştırıldığını ve ne mal bir adam olduğunu öğrendiğini söylüyor.
- Geçmişte hatalar yaptığını, Şirinevler'de garsonluk yaparken birkaç bayanla takıldığını itiraf ediyor.
- Şimdi psikopat olduğunu söyleyen kişiye, o işleri bıraktığını ve kendini hayır işlerine adadığını, köyünün camisini yaptırdığını belirtiyor.