Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, "korku oyunlarının kraliçesi" olarak tanıtılan Merve ve bir grup arkadaşın paranormal deneyimlerini paylaştığı bir sohbet formatındadır. Sunucu ve konuklar, izleyicilerden gelen paranormal hikayeleri okuyor ve kendi yaşadığı korkunç deneyimlerini anlatıyor.
- Videoda çeşitli paranormal hikayeler paylaşılmaktadır. İlk bölümde Merve, aşk üçgeni, cin düğünü ve incir ağacı gibi korku hikayelerini okuyor. İkinci bölümde katılımcılar evlerinde, anneannelerinde ve okulda yaşadıkları korkunç deneyimlerini anlatıyor. Son bölümde ise izleyicilerden gelen çocuk kaçırma olayları, terk edilmiş evlerde yaşanan deneyimler ve hayalet görme hikayeleri okunuyor.
- Videoda silüetler, kan izleri, karanlık sesler, muska kağıtları ve gizemli olaylar gibi paranormal unsurlar yer alıyor. Sunucu, izleyicilere korku zamanı geldiğini söyleyerek videoyu sonlandırıyor.
- Paranormal Hikayeler Okuma
- Korku oyunlarının kraliçesi Merve ile paranormal hikayeler okunuyor.
- İlk hikayede, anneannemin anneannesine gitmişler ve orada yaşlı bir kadın yaşıyordu.
- Kadın tuhaf davranışlar sergiliyordu ve bir gece önce "ben gece üçte öleceğim" demiş, tam da öyle olmuştu.
- 01:19Dedemin Orman Hikayesi
- Dedem kamp için ormana gitmiş ve orada davul zurna sesleri duymuş.
- Ormanın derinliğinde süslü püslü bir düğün gibi yer bulmuş ve ayakları tersten yaklaşık on kişi görmüş.
- Dedem cin düğünü olduğunu iddia ediyor ve o gece karabasan tutmuş.
- 01:52Ayağı Ters Olayları
- Konuşmacı çocukken sürekli kıyamet kopmuş, evler yanarak düşen ve ayağı ters çevirmiş varlıklardan kaçan bir rüya görüyordu.
- Ayağı ters olayı konuşmacıyı çok rahatsız ediyor.
- Konuşmacının evinin karşısında dağlar var ve ıssız bir yerde oturuyorlar.
- 02:30Evdeki Tuhaflıklar
- Konuşmacı kuzenine gitmediği için evde kalmış ve alt evden tıkırtı sesleri gelmiş.
- Annesi ve babası on iki buçuk gibi geleceklerini söylemiş.
- Uyandığında annesi ve babası onun başında ağlıyor, evin büyülü olduğunu ve oradan taşındıklarını söylemişler.
- 03:20Büyük Anneannemin Cin Hikayesi
- Büyük anneannemler tarlayı sürmek için eşekleriyle yola çıkmışlar.
- Eşek incir ağacının altına baktığında orada cüce bir siyah varlık görmüşler.
- Sabah ezanı okunduğunda siyah varlıklar yok olmuş ve o günden sonra tarlaya giderken dua okuyarak geçerlermiş.
- 04:21Incir Ağacı Hikayesi
- Incir ağacının altında cinlerin toplandığı ve düğünlerini yaptıkları anlatılır.
- Adem bilgi ağacından yiyip günah işlediğinde bilgiyi seçtiği için ona sadece incir ağacı yaprağını vermiş.
- Incir ağacı lanetlenmiş ve cinler incir ağacının altında ikametgah ediyorlarmış.
- 05:27Babaannemin Evindeki Olay
- Konuşmacı babaannemin evindeyken eve inmek için çıktığında kapının yarıya kadar açık olduğunu görmüş.
- Merdiven boşluğunda simsiyah giyimli bir kadın duvara vurarak Arapça fısıldıyormuş.
- Eve giremedi ve kuzenleri o günlerde köyde olduğunu söylemiş.
- 06:29Park Hikayesi
- Konuşmacı kuzeniyle ıssız bir parkta oyun oynamak için gitmişler.
- Saat dört'e gelince parkta uzun boylu varlığın gölgeleri oluşmuş.
- Saat gece bir olunca salıncaklar kendiliğinden sallanmaya başlamış ve parkın dışına çıkamamışlar.
- 07:39Parktan Çıkış
- Taş atarak parktan çıkmaya karar vermişler ve taş içinden geçtiklerinde arkalarında şiddetli ağlayan bir bebek görmüşler.
- Köprüde bir kadın bebeğini kaybettiğini söylemiş ve eve gitmemelerini tavsiye etmiş.
- Eve gittiklerinde hiç kimse yokmuş ve tekrar parka gittiklerinde o kadını sorduklarında dört yıl önce öldüklerini öğrenmişler.
- 08:09Paranormal Deneyimler
- Konuşmacı, Wattpad'da okuduğu korku kitaplarının gerçek olmadığını ve bunların gerçek olma ihtimalinin yüzde bir olduğunu belirtiyor.
- Bir kişi, gece saat üç civarında evinde bir ses duyunca uyuyor taklidi yaptığını, sonra adım sesleri ve ensemde nefes hissettiğini anlatıyor.
- Sabah babası hiç kalkmadığını söyledi ve o gece her şey daha kötü oldu; balkondan ve odasından sesler geldi, bir şey odada koşmaya başladı.
- 09:31Evdeki Olaylar
- Konuşmacı korkudan annesinin odasına gitti, annesi panik atak olmasına rağmen hiç uyanmadı ve kapıyı açınca köpeği hırlamaya başladı.
- Oturma odasında en köşeye oturdu, mutfağın içindeki bir silüeti gördü ve koridora girişini izledi.
- Sabah uyandığında annesi evde yoktu, annesi geceden beri hastanede olduğunu ve dedesinin rahatsızlandığını söyledi.
- 10:08Evdeki Buluntular
- Babası şehir dışından geldiğinde olayı anlattı ve evi aramaya başladı.
- Evde konuşmacının odasındaki vitrinden beyaz üçgen şeklinde katlanmış, muska büyüsü içinde İbranice yazılı kağıtlar çıktı.
- Konuşmacı hala bazen aynı olayları yaşıyor ve amcanın karısının bunu yaptığını düşünüyor.
- 10:44Mezarlık Hikayesi
- Bir kişi, dedesinin öldüğü için mezarlığa dua okumaya gittiklerini ve yerde bir mavi el izi fark ettiğini anlatıyor.
- Eve gelirken arkasında birinin kendisini takip ettiğini hissetti, arkasına bakınca kimse yoktu.
- Sabah kalkınca elinde bir kan izi vardı, annesini, babasını ve abisini uyandırdı, ıslak mendili silmeye çalıştılar ama geçmedi.
- 11:36Cin Düğünü Teorisi
- Konuşmacı, gece uyurken cin düğününe götürüldüğünü ve eline kına yakıldığını düşünüyor.
- Bir kişi, babaannesinin, annesinin ve amcasının yaşadığı olayı anlatıyor.
- Amcası yoldan karşıdaki evine geçerken ayaklarının altına bir siyah kedi dolanıyormuş, amca kediye ayakla vurmuş, sonra arkadan birisi itmiş, yere düşmüş ve bayılmış, uyandığında gözleri kör olmuş.
- 12:32Anneannelerde Yaşananlar
- Bir kişi, sekiz-dokuz yaşlarında iken anneannelerde kalırken gece su içmeye uyandığını anlatıyor.
- Yatağın karşısındaki raflarda antika biblolar vardı ve o biblolar gece insan görüntüsü oluşturuyordu.
- Kapının karşısında siyah uçan bir silüet gördü, tuvalete sığındı, hastalıktaki montların içinde bir silüet gördü ve kolumda soğuk ve ıslak bir el hissetti.
- 13:34Kuzenlerin Evindeki Olaylar
- Bir kişi, kuzenlerinin üç katlı evinde aşağı kata inmek istediklerini anlatıyor.
- Odadan bir ses geldi ve cam kapanmıştı, rüzgar sanıp gittiler.
- Saklambaç oynarken diğer odadaki sallanan sandalyeyi gördüler, sandalye hızlı bir şekilde sallanıyordu ve kuzeni sandalyenin arkasında olmadığını söyledi.
- 14:50Okulun Karşısındaki Ev
- Bir kişi, okulun karşısında beyaz çarşaflı bir kadın bakıldığını anlatıyor.
- Bir gün o kadın okula geldi ayakları tersti, öğretmene söylediklerinde karşı evde kimsenin olmadığını söyledi.
- Sitedeyken yine aynı kadın geldi, polis oturuyordu ve olayı anlatınca o kadının suçlu olduğunu söyledi.
- 15:10Mafya Kaçırması
- Bir kişi, kuzenleriyle üç-dört yaşlarındayken villalarında kapıyı açık bırakmışlar.
- İki tane mafya kuzeniyle onu kaçırdı.
- Annesi kapının açık olduğunu görmüş, babası ve amcası onları görmeseydi burada olmayacaklarını söylüyor.
- 15:32Çocuk Kaçırma Olayı
- Konuşmacı, ilkokulda okulun bir bölümünde delikten çocukların kaçırıldığını ve o dönemde Ankara'da çok sayıda çocuk kaçırma olayı olduğunu anlatıyor.
- Annesi, konuşmacıya organ mafyası tarafından kaçırılma tehlikesi olduğunu söylemiş.
- 16:08Büyü Sonrası Korku
- Konuşmacı, yatağında uyurken yatağının karşısında siyah saçlı bir kız ve kapının önünde uzun boylu bir adam gördüğünü, bir hafta önce kuzeniyle büyü yaptıklarını ve o günden sonra kötü rüyalar gördüğünü anlatıyor.
- Konuşmacı, ritüel büyü yapmanın tehlikeli olduğunu ve izleyicilere bunu yapmamalarını tavsiye ediyor.
- 16:48Terk Edilmiş Ev Olayı
- Konuşmacı, kuzeniyle terk edilmiş bir evin camına taş atarken camdan birinin elini salladığını ve annesinin o evde birileri yaşıyor olabileceğini söylediğini anlatıyor.
- Sonra o evi yıktıklarını ve orada bir çift yaşıyormuş, onların da annesi ölmüş olduğunu öğreniyor.
- 17:29Okul Olayı
- Konuşmacı, boş bir sınıfta "yes no" oyunu oynarken lambanın yanıp sönmeye başladığını ve arkadaşlarının tabana kaçtığını anlatıyor.
- O günden sonra o katların ışığı bir daha çalışmadı ve birkaç gün sonra İngilizce dersinde arkadaşının burnunun kanamaya başladığını, ağzından kanlı bir şey çıktığını söylüyor.
- 18:30Yaylada Terk Edilmiş Otel
- Konuşmacı, ablası ve kuzeniyle yaylaya gittiklerinde en tepedeki terk edilmiş bir otelde olduklarını ve içeri girdiklerinde her yerin karanlık ve korkunç olduğunu anlatıyor.
- Sağda resimleri ve tavana asılmış bir ip gördüklerini, kaşınmaya başladıklarında resimli duvardan üç kez "tak tak" sesleri geldiğini ve ağlayarak kaçtıklarını söylüyor.
- 19:07Terk Edilmiş Hastane
- Konuşmacı, köylerinde terk edilmiş bir hastanede kuzenleriyle birlikte olduğunu ve hastanenin içine girdiklerinde bir kadın ve bebeği olduğunu anlatıyor.
- Kadının korkunç bakışını gördüklerini, küçük kuzeninin çığlık attığını ve kadının üstlerine doğru geldiğini, korkup üst kata kaçtıklarını söylüyor.
- Tahtanın üstünde "gidin ve tahtanın üstünde gidin buradan" yazdığını gördüklerini, en üst kata çıktıklarında kadının bembeyaz giyinmiş ve üstünde kan lekesi olduğunu gördüklerini anlatıyor.
- 20:00Köydeki Korkunç Deneyim
- Konuşmacı, markete gittiğinde eve döndüğünde evde hiç kimse olmadığını ve bebek ağlama sesi duyduğunu anlatıyor.
- Annesini aradığında köyde olduklarını ve bir hafta yalnız kalacağını söylediğini söylüyor.
- Bir hafta içinde karabasan bastığını, üç kere şiddetli bebek ağlama sesi duyduğunu, mutfaktan su sesleri geldiğini ve bir silüet gördüğünü, bu silüetin bir kızın hayaletini gördüğünü anlatıyor.
- 21:12Video Kapanışı
- Konuşmacı, bebek sesinden çok korktuğunu ve her şeyden korktuğunu belirtiyor.
- Video, izleyicilerden gelen paranormal hikayeleri okuduklarını ve Merve'ye teşekkür ettiğini söylüyor.
- İzleyicilerden videoyu beğenmelerini, yorum atmalarını ve abone olmalarını istiyor.