Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir komedi programının bir bölümüdür. Programda sunucu, Yılmaz Erdoğan ve çeşitli misafirler yer almaktadır. Program, öğretmenler günü kutlamalarıyla başlamakta ve misafir ağırlama bölümüyle devam etmektedir.
- Programın ilk bölümünde sunucu, öğretmenler günü kutlamalarıyla başlayıp, misafirlerin durumunu sormaktadır. Ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Tesar Araştırma Merkezi, Beykoz Fevzi Çakmak Lisesi, Anadolu Hisarı Ticaret Meslek Lisesi, Türk Telekom Anadolu Lisesi ve Tatko İş Makineleri gibi grupların tanıtımı yapılmaktadır. Programın sonunda sunucu, kurban bayramı ile ilgili bir skecin başlayacağını belirtmektedir.
- 01:27Programın Başlangıcı ve Öğretmenler Günü
- Sunucu, ekran başında izleyicilere ve tiyatroya gelen misafirlerine "güzel hareketlere" hoş geldiniz diyerek programı başlatıyor.
- Programda öğretmenler gününü kutlama mesajı veriliyor, sunucu tüm öğretmenlerin ve birine bir şey öğreten herkesin öğretmenler gününü içten dileklerle kutladığını belirtiyor.
- Sunucu, programın ne zaman yayınlanacağı belli olmadığını, muhtemelen öğretmenler günü geçmiş olabileceğini söylüyor ve her gün öğretmenler günü olabileceğini vurguluyor.
- 02:37Misafirlerin Tanıtımı
- Sunucu, misafirlerden biri olan Yılmaz Erdoğan'ı tanıtıyor.
- Programda "dünya nüfusunda beş yüz milyon engelli yaşıyor, Türkiye'nin nüfusunun sekiz buçuk milyon kişisi engelli" ve "üç aralık'ta dünya engelliler günü" bilgisi paylaşılmıyor.
- Sunucu, gruplara gidiyor ve farklı grupları tanıtıyor: Dörtte Dört Eğitim Merkezi, İstanbul Bilgi Üniversitesi TESAR Araştırma Merkezi, Beykoz Fevzi Çakmak Lisesi, HENZA Akın Çolakoğlu Lisesi ve Türk Telekom Anadolu Lisesi.
- 07:31Programın Devamı
- Sunucu, programın başlamasını söylüyor ve Tatko İş Makineleri adlı bir şirketin de katıldığını belirtiyor.
- Tatko İş Makineleri'nin Türkiye genelinde iş makinesi lastiği kaplama işi yaptığını ve yeni lastik satmadığını açıklıyor.
- Programda "danaya girmek" konulu bir sketchin geleceği ve bu sketchın İbrahim ile Murat tarafından yazıldığı belirtiliyor.