Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, YS TV'de yayınlanan "İtiraf Et" adlı bir programın bir bölümüdür. Programda Metin Pıhlıs moderatörlüğünde, sunucu ve çeşitli konuklar yer almaktadır.
- Programın ana konusu, izleyicilerden gelen samimi itiraflardır. Video boyunca katılımcılar kendi hayatlarından komik, ilginç ve samimi itiraflar yapmaktadır. Toplu iğne yutmuş bir kişi, sülük tedavisi geçirmiş ve yüz nakli yapmış biri, evlilik teklifi, lisede edebiyat öykü yarışmasında ödül kazanma, Letgo uygulamasından telefon satarken gasp edilme gibi çeşitli hikayeler paylaşılmaktadır.
- Programda ayrıca odyoloji ve odyometri gibi meslekler hakkında bilgilendirme yapılmakta, minimal mekanlarda kadınlar tuvaletine girme gibi günlük hayattan komik anekdotlar paylaşılmaktadır. Programın sonunda en iyi itiraf seçimi yapılmakta ve "sülük nakli yaptıran Ezel" adlı itiraf kazanmaktadır.
- 01:07Programın Tanıtımı
- Sunucu, programın herkesin dertleştiği ve içini döktüğü samimiyetin artı bir program olduğunu belirtiyor.
- Programın bu gece saçma itiraflar alacağını ve ekibin hazır olduğunu söylüyor.
- Geçen hafta seyirciyle sert konuşması nedeniyle itiraf yazması istendiğini anlatıyor.
- 02:36Toplu İğne Yutan Kişi
- Taha Tiryaki adlı kişi, İstanbul'dan Kuşadası'na taşındıktan sonra ablasının cips paketine iğne koyması nedeniyle toplu iğne yuttuğunu itiraf ediyor.
- Cipsi yediğinde iğne boğazına batmış gibi hissetmiş ve endoskopi ile çıkarılmış.
- Hastanede bir gece kalmış ve cin çıkarma işlemi yapılmış.
- 04:42Sülük Tedavisi Yapan Kişi
- Kemal Bey, sülük tedavisi yaptırdığını ve yüz nakli olmadığını açıklıyor.
- Burun ameliyatı sonrası sinüslerinin dolu olduğunu ve alternatif tıp olarak sülük tedavisi yaptırdığını belirtiyor.
- Tedavi sonrası yüzüne bandaj yapıştırılmış ve sevgilisi tarafından bu şekilde getirilmiş.
- 06:54Tedavi Merkezi
- Tedavi merkezinde bir kişi, burnunun çalışmadığını ve kulağından içtiğini söylüyor.
- Doktor, kişinin burnundaki eti aldırdığını ve dolgu yapıldığını öğreniyor.
- Doktor, kişiye sülük tedavisi yapacağını ve Dyson sülüklerinin yüksek emiş gücüne sahip olduğunu belirtiyor.
- 08:08Özel Müşteri Hizmetleri
- Konuşmacı özel müşterilere özel hizmetler sunduğunu belirtiyor.
- Müşteriye özel bir ürün öneriyor ancak müşteri daha büyük bir ürün istiyor.
- Konuşmacı müşterinin saygılı olduğunu ve programlara katılmaması gerektiğini söylüyor.
- 09:43Burak Kut'un Evine Bastık Hikayesi
- Konuşmacı, Tolga'yı çok sevdiğini ve alnının kıpkırmızı olduğunu belirtiyor.
- Yedi yıldır tanıştıkları kişilerle çok yakınlaşmadıklarını ifade ediyor.
- Beykoz'da Ahmet Mithat Efendi'nin evinde Burak Kut'un yaşadığını sanarak oraya gittiklerini anlatıyor.
- 10:22Müze Sanılarak Yanlış Ev
- Ahmet Mithat Efendi'nin evinin müze olduğunu sanarak oraya girdiklerini ve bahçesinde dolaştıklarını söylüyor.
- Koruması geldiğinde buranın Burak Kut'un evi olduğunu ve Burak'ın donla içerde olduğunu öğrendiğini anlatıyor.
- Koruması Burak'a sorduğunda, Burak onları göndermesini istediğini ve Twitter'da bu olayı paylaştıklarını belirtiyor.
- 12:08Metin Plus ve Arda'nın Konuşması
- Metin Plus ve Arda'nın bir oyun sırasında uyuduğu belirtiliyor.
- Metin Plus'un çekik gözlü olduğu ve bu nedenle fark edilmediği söyleniyor.
- Metin Plus'un şişman şakalara üzüldüğü ve yirmi yıldır üzüldüğü belirtiliyor.
- 12:50Kız Arkadaşının Erkek Arkadaşı
- Konuşmacı, kız arkadaşının erkek arkadaşı olduğunu annesinden tatilde öğrendiğini anlatıyor.
- Bu olayın yaklaşık üç yıl öncesinde gerçekleştiğini belirtiyor.
- Konuşmacı sağlıkçı olduğunu ancak ticaretle uğraştığını söylüyor.
- 14:53Tatile Gidiş Hikayesi
- Konuşmacı dört yıl önce nişan attığını ve bir buçuk yıl sonra hayatına birini aldığını anlatıyor.
- Arkadaşıyla tatile çıkarken, arkadaşının annesinin kendisini sevmediğini belirtiyor.
- Arkadaşının yanında bir kız arkadaşının olmasını istediğini ancak sonuçların istediği gibi ilerlemediğini söylüyor.
- 15:23Kamp Atma Hikayesi
- Konuşmacı bungalov kiraladığını ve arkadaşının kamp atacağını ama aslında çadır kurmadığını anlatıyor.
- Gece uyurken arkadaşının yanında uyanıyor ve ertesi gün hala çadırını kurmadığını fark ediyor.
- Bir sabah kahvaltıda arkadaşının annesi arayarak "sen hiç utanmıyor musun erkek arkadaşla yola çıkmaya" dediğini söylüyor.
- 17:14Hayal Kırıklığı
- Konuşmacı, arkadaşının annesinin "sen hiç utanmıyor musun erkekliğinden" dediğini ve kızdan duymadığı bir itirafı ilk defa duyduğunu belirtiyor.
- Kızın erkek arkadaşı olmadığını, kamp atmaya gelen kızın kamp atmaya gelmediğini anlıyor.
- Bu durumdan büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söylüyor.
- 19:24Pazardan Hayatıma Alacağım
- Bir kişi bir buçuk sene sonra hayatına birini almak için pazara gidiyor.
- Pazarda bir erkek buluyor ve onu hayatına almak istiyor.
- Erkekle tatile çıkacaklarını annesine söylüyor ve annesi izin veriyor.
- 21:02Kamp Atma Planı
- Erkek, kampa gideceklerini söylüyor ve çadır atacağını belirtiyor.
- Erkek, kamp atma planını anlatırken garip şakalar yapmamaya karar veriyor.
- Telefon çalar ve erkek, annesinin sevgilisiyle konuştuğunu düşünüyor.
- 22:06Telefon Şakası
- Erkek, annesinin sevgilisiyle konuşurken "kamp attı" diyerek şaka yapıyor.
- Erkek, telefonu yanlışlıkla başka birine veriyor ve o kişi de şaka yaparak "senin sevgilin var" diyor.
- Erkek, telefonu geri alıyor ve "hayatıma alıyorum" diyerek şaka yapıyor.
- 24:20Kriko İlaç Hikayesi
- Bir kişi, küçükken babasının iş yerindeki masasının çekmecesinde cinsel güç arttırıcı ilaç bulduğunu anlatıyor.
- İlaçın adı "kriko" olarak belirtiliyor ve bu kelimenin anlamı tartışılıyor.
- Kriko'nun cinsel bir tabir olduğu ve benzin istasyonlarında "hilti" olarak da bilindiği söyleniyor.
- 25:48Yurt Sorunları
- Yurtta yan odadaki kızın şikayet ettiği ve gece üçte kapıyı çaldığı belirtiliyor.
- Yurt panosuna "yurtta yan odadaki kız senden nefret ediyoruz" gibi yazılar asıldığı söyleniyor.
- Yurtta yaşayan öğrenciler, annelerine ev tutmalarını istiyorlar.
- 27:10Odyoloji Hakkında Bilgi
- İki öğrenci odyoloji okuduğunu söylüyor ve odyometri ile odyoloji arasındaki farkı tartışıyorlar.
- Odyometri'nin iki yıllık, odyolojinin ise dört yıllık olduğu belirtiliyor.
- Odyometri'nin daha genel, odyolojinin ise daha bilimsel olduğu açıklanıyor.
- 29:33Minimal Mekanlar
- Bir kişi minimal mekanlarda kadınlar tuvaletine girdiğini söylüyor.
- Minimal mekan, tuvalete girecek insanların sayısı az olan yerler olarak tanımlanıyor.
- Erkek tuvaletinin öğleden sonra daha temiz olduğu belirtiliyor.
- 30:29Dövme Tartışması
- Konuşmacılar, Taksim'deki bir mekanın erkeklerin pisuarlarını yaladığı ve beş kişi birden girdiği kötü bir durumdan bahsediyor.
- Konuşmacı, annesinin dövmeli damat istemediğini ve ilk tanışmada eşinin dövmesini sargıyla sarmış olduğunu anlatıyor.
- Eşinin annesiyle babasının baş harfini yaptırdığı dövmesi var ve annesi dövmeye karşı olmasına rağmen, ilk görüşmede güzel geçince itiraf edildiğinde annesi eşini çok sevdi.
- 32:46Dövme Tartışmasının Devamı
- Konuşmacı, annesinin dövmeye karşı olduğunu ve "it uğursuz" dediğini belirtiyor.
- Eşinin dövmesi sargıyla sarılmış durumda ve annesi dövmeyi görünce çok sinirleniyor.
- Konuşmacı, babasının da dövmesi olduğunu ve annesinin dövmeye karşı olmasının sebebinin babasının dövmesi olduğunu açıklıyor.
- 36:24Letgo Hikayesi
- Konuşmacı, lisedeyken İngilizce hocalarını Letgo'ya koymuş ve ulaşılabilecek numara içine sınıftan başka bir arkadaşın telefon numarasını vermiş.
- Beş-altı kişi aramış ve hocanın fotoğrafını yüklemişler.
- Hoca, Letgo'da satılık adam görmüş ve fiyat sormuş, ancak hoca bunu anlamamış ve dersten çıkmış.
- 37:46Perde Hikayesi
- Konuşmacı, Metin'in ofisinin perdelerini yapan biri olduğunu ve Metin'in ikinci sezonunu keyifle izlediğini anlatıyor.
- Batuhan, Instagram'dan perdeye ihtiyaçları varsa yardım edeceklerini yazmış ve Metin'in resmini yollamış.
- Konuşmacı, Metin'in acil ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen dönmüş ve perdeyi yapmış, Metin de onu sabah kahvaltısına çağırmış.
- 39:46Kahvaltı Daveti
- Konuşmacı, bir arkadaşı kahvaltıya davet ettiğini ve hem ölçü alacağını hem de kahvaltı yapacağını belirtiyor.
- Sabaha kar yağmasına rağmen, yolların kötü olmasına rağmen gitmeye karar verdiğini söylüyor.
- Kahvaltıda sohbet ettiklerini ve arkadaş olduklarını, ancak daha sonra kahvaltı davetinin tekrar edilmediğini belirtiyor.
- 40:56Benzin Kokusu Tutkusu
- Konuşmacı benzin ve mazot kokusundan çok hoşlandığını, özellikle eski model arabaların tüttürürken arkasından gelen kokuyu sevdiğini ifade ediyor.
- Bu tutkunun zamanla bağımlılık seviyesine geldiğini ve bazen evde bile benzin kokusunu çekmek istediğini söylüyor.
- Akaryakıt istasyonlarına göre kokunun değiştiğini ve ojeden çok hoşlanmadığını belirtiyor.
- 42:43Evlilik Teklifi Hikayesi
- Emre adlı kişi, evlilik teklifi ettiğini ancak karşı tarafın hayır dediğini, şu anda nişanlı olduklarını anlatıyor.
- Evlilik teklifinde baş başa olmak istediğini, yat kiraladığını ve her şeyi hazırladığını söylüyor.
- Video çeken olmadığı için teklifin sürprizinin kaçtığını ve bu nedenle karşı tarafın hayır dediğini belirtiyor.
- 45:33Yeni Evlilik Teklifi
- Programda Emre'ye sekiz kamera ile yeni bir evlilik teklifi etmesi için teklif ediliyor.
- Herkesin fotoğraf çekebileceği ve story atabileceği belirtiliyor.
- Emre, bu kadar beklemediğini ve çok anlamlı bir an olacağını söylüyor.
- 47:35Evlilik Teklifi
- Bir kişi diğerine evlilik teklifi yapıyor ve Beşiktaş Belediyesi yetkilisi tarafından karı koca ilan ediliyor.
- Evlilik teklifi yapan kişi, evlenmek isteyenler, nişanlananlar ve evlenme teklifi beğenilmeyenlerin her hafta ES TV'de beklediklerini belirtiyor.
- 49:22Edebiyat Yarışması Kazanımı
- Konuşmacı, lisedeki edebiyat öykü yarışmasında teyzesinin yazdığı öyküyle birinci olduğunu ve beşbin lira ödül kazandığını anlatıyor.
- Konuşmacı fen lisesi mezunu olduğunu ve kendisinin yazamadığını, teyzesinin yazabildiğini düşünerek yarışmaya katıldığını belirtiyor.
- Teyze, yarışmayı kazandıktan sonra okulda tiyatroyu devam ettirmek zorunda kaldığını söylüyor.
- 51:05Letgo Uygulamasından Telefon Satışı
- Konuşmacı, Letgo uygulamasından telefon satmaya gittiğinde gasp edildiğini anlatıyor.
- 2018'in sonunda elektronik al sat yapıyordu ve bir alıcı ile pazarlık yaptıktan sonra Esenler'e buluşmaya gitti.
- Alıcı, telefonu bileğine takarak motora bindirdi ve ıssız bir yere götürdü, telefonu çaldı ve anahtarlık gibi yaptı.
- Konuşmacı, telefonu geri almak istedi ancak alıcı gitti ve konuşmacı karakola gitti ancak polisler inanmadı.
- 54:29Tüf Tüfçüler
- Konuşmacı, Galata Köprüsü'nde tüf tüfçülerle karşılaştığını ve onların tezgahının içine çekildiğini anlatıyor.
- Tüf tüfçüler, konuşmacıya elli dolar verdi ve onun parasını helal bir yere vermesini istedi.
- Konuşmacı, bankasını göstererek iki bin lira olduğunu gösterdi ve tüf tüfçüler parasını geri verdi.
- 56:53İtiraflar
- Programda kişilerin itirafları hızlandırılmış şekilde canlandırılıyor.
- Bir kişi kapalı kutu olmak istediğini itiraf ediyor.
- Bir kişi küçükken annesini ve babasını cinsel münasebette yakaladığını, babasının "leylek çağırıyoruz" dediğini anlatıyor.
- 58:00Farklı İtiraflar
- Bir kişi otobüsle, minibüsle gördüğü herkese aşık olduğunu itiraf ediyor.
- Bir kişi çaresizlikten sinirlendiğinde sevdiği veya önemli bir şeyini çalıp çöpe attığını söylüyor.
- Bir kişi küçükken çocukları sihirbaz olduğunu kandırarak binadan girip arka binadan çıktığını anlatıyor.
- 1:00:16Programın Sonu
- Programda yapılan itiraflar tamamlanıyor ve alkışlarla ekibe teşekkür ediliyor.
- EST'de 22:00'de Metin Pıhlıs moderatörlüğünde "İtiraf Panoraması" adlı canlı yayın yapılacağı duyuruluyor.
- En iyi itiraf olarak "sülük nakli yaptıran Ezel" seçiliyor ve oyunculara alkışlarla teşekkür ediliyor.