• Buradasın

    Hapishane ve İntikam Temalı Film

    youtube.com/watch?v=ILjnUwB8SU8

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, hapishane ve suç dünyasını konu alan bir film veya dizinin sahnelerini göstermektedir. Ana karakterler arasında Kin (Burgers Lincoln'nin küçük kardeşi), Ruh, Rock, Bez, eski polis Johnny ve muhasebeci Stocks bulunmaktadır.
    • Video, Kin'in hapishaneden kaçışı ve intikam almak için yaptığı planları konu almaktadır. Hikaye, Kin'in annesinin kanserle mücadelesi ve ölümü etrafında dönmekte, ardından kardeşi tarafından hapishaneye atılması ve intikam almak için 147 ailenin borçlarını ödemek için planlar yapması anlatılmaktadır. Son bölümde ise Kin'in akrabasını öldürmesi ve 147 banka hesabını açarak parayı dağıttığı olay ele alınmaktadır.
    • Videoda ayrıca Kin'in Belmarş hapishanesinde (Cehennemin en dibi olarak adlandırılan) geçirdiği zorlu deneyimler, ailesiyle olan ilişkileri ve sonunda bir polis operasyonuyla serbest kalması gibi dramatik olaylar da yer almaktadır. Son bölümde bir mahkum, Kin'in cinayetini itirafta bulunur ve mahkeme tarafından bir yıl daha ceza ve altı ay hücre hapsi cezasına çarptırılır.
    01:57Bayan Burges'in Ölümü
    • Bayan Burges bu sabah öldü.
    • Bir kişi hapishaneye dönmek zorunda olduğunu söylüyor.
    • Ölen kişi annesini görmek istediğini belirtiyor.
    04:19Bar'da Sohbet
    • Bir kadın sert bir içecek istiyor ve bar görevlisi ona sert içecekler sunuyor.
    • Bar görevlisi, dışarı çıkmanın tehlikeli olduğunu ve bir serserinin baltasıyla birini öldürdüğünü anlatıyor.
    • Bir kişi, serserinin Ruh'un kolunu kesip kaçtığını ve Ruh'un orada öldüğünü anlatıyor.
    07:23Serserinin Kimliği
    • Serserinin adını söylemediği ve Lincoln'ün eski dostu olduğu belirtiliyor.
    • Serserinin yüzünde yara olduğu ve annesinden aldığı bir parça olduğu söyleniyor.
    • Serserinin kaçtığını ve polis gelince kaçtığını iddia ediyorlar.
    10:06Kavga ve Gerçeğin Ortaya Çıkması
    • Serserinin kavgadan kaçmadığını ve Ruh'u öldürdüğünü itiraf ettiği anlaşılıyor.
    • Serserinin kapıdan uzak durmalarını istemesi ve üstüne gelen olursa öldürdüğünü tehdit etmesi.
    • Serserinin Lincoln'ün küçük kardeşi Kin olduğu ortaya çıkıyor.
    11:41Kin'in Geçmişi
    • Kin'in birkaç yıl önce çalıştığı yerde batırdığı ve beş yıl hapis cezası aldığı belirtiliyor.
    • Kin'in yüzünün yakıp kürekle söndürülmüş gibi olduğu söyleniyor.
    • Kin'in adının "Bez" olduğunu ve eskiden "Çilek" olarak anıldığını anlatıyor.
    12:50Kin'in Tehdidi
    • Kin, insanların cep telefonlarını bir yere atmalarını istiyor ve bunu yapmayanların bacağı kopacağını söylüyor.
    • Kin'in bir kişinin ayağını parçaladığı görülüyor.
    • Kin'in Ruh'u öldürdüğünü ve Ertuğ'un kaçırdığı adamı tanıyamadığını iddia ettiği anlaşılıyor.
    14:32Silahla Tehdit
    • Bir kişi silahla tehdit ederek diğerlerine içki vermesini istiyor ve hesabını olmadığını söylüyor.
    • Silah sahibi, abisiyle birlikte açtığı yaraları gösteriyor ve abisine harika bir teklif sunduğunu belirtiyor.
    • Silah sahibi, abisine bir iş teklif ediyor ve annesinin de bu işi karlı bulduğunu söylüyor.
    18:37Borç İsteme
    • Silah sahibi, ailesinden kimseye borç vermemek kuralını çiğneyip borç vermesini istiyor.
    • Abisi, silah sahibinin kanunsuz işlere bulaşmak istemediğini ve bu şekilde para alamayacağını söylüyor.
    • Silah sahibi, abisinin kefil olacağını belirterek bir iş teklif ediyor.
    21:33Görev Açıklaması
    • Silah sahibi, abisine bir görev veriyor: Mabl Little'un ofisinden aldığı mavi torbayı London Fields'deki evine kadar takip etmesi ve torbayı alıp getirmesi.
    • Torbada yaklaşık bir kilo şey var ve sorun çıkarsa kadını kolayca yere serebileceğini söylüyor.
    • Silah sahibi, abisinin hapse düştüğünü ve Belmarş hapishanesine (cehennemin en dibi) atıldığını anlatıyor.
    23:00Hapishane Deneyimi
    • Silah sahibi, sabıkası olmadığı halde iflah olmaz katillerin, tecavüzcülerin ve sapıkların arasına atıldığını söylüyor.
    • Hapishanenin "kıyma makinesi" olarak adlandırıldığını ve orada çok kötü bir deneyim yaşadığını anlatıyor.
    • Hapishanede dayak yediğini ve anne tarafından endişelenildiğini belirtiyor.
    27:50Hapishanede Zorluklar
    • Lincoln'dan hiç haber çıkmadığını ve yalnız kaldığını söylüyor.
    • Hapishanede bir olayda kendini savunduğunu ancak konsey tarafından eşit şekilde suçlu bulunduğunu anlatıyor.
    • Ceza olarak bir yıl daha eklendiğini ve hapishanede kendini savunmak zorunda kaldığını belirtiyor.
    29:39Değişim Süreci
    • Hapishanede tek parça halinde çıkmak zorunda kaldığını ve savaşa uygun hale gelmek istediğini söylüyor.
    • Haftalar ve aylar geçtikçe kendini sert ve paslı bir çiviye çevirdiğini anlatıyor.
    • Vücut ancak bir noktaya kadar güçlenebilir, ancak yenilmez yapan zihin olduğunu ve acı çekmeyi öğrendiğini belirtiyor.
    31:12Hapishane ve Öz Abinin Suçu
    • Konuşmacı, hapishanede yaşadığı zorlukları ve öz abisinin kendisine karşı yaptığı suçları anlatıyor.
    • Öz abisi, konuşmacının başına ödül koymuş ve onu öldürmek için bir plan yapmış.
    • Hapishanede her hafta bir veya daha fazla kişi tarafından saldırıya uğramış ve hayatta kalmak için mücadele etmiş.
    35:05Hapishane Cezası ve Ziyaret
    • Konuşmacı, hapishanede iki yıl daha ceza alacak ve beş haftalık hücre hapsi çekecek.
    • Üç yıl sonra annesi ziyarete gelmiş ve konuşmacının kansere yakalandığını öğrenmiş.
    • Annesi kanserle mücadele etmiş ancak konuşmacının ziyareti sırasında ölmüş.
    40:47Hapishaneden Kaçış
    • Konuşmacı, hapisten kaçmayı başarmış ve bu olayı anlatıyor.
    • Kaçış sırasında rehine olmuş ve zombi kılıklı serserilerle mücadele etmiş.
    • Kaçış sırasında bir mavi torba çalmış ve bu torbanın içinde büyük miktarda para olduğunu iddia etmiş.
    47:39Organize Suç Şebekesi
    • Konuşmacının abisi, şehirdeki en büyük tuzak ve dolandırıcılık şebekesini yönetiyor.
    • Şebeke, mağdur ailelere uyuşturucu veya para götürmelerini istiyor ve sonra fazla para ister.
    • Mağdur ailelerin evlerini alıp, evin değeri düşene kadar orada kalıp bir sonrakine geçiyorlar.
    49:23Polis Operasyonu
    • Polis, yüz elli mağdur aileyi ele geçirmiş ve konuşmacıyı organize suçla suçlamış.
    • Polis, konuşmacının abisini ele vermesini istiyor çünkü operasyon abinin olmadan çöker.
    • Konuşmacı, polis tarafından sorguya çekiliyor ve tehdit altında tutuluyor.
    52:30Kaçış Planı
    • Konuşmacı, polis tarafından sorguya çekilirken bir kaçış planı yapmış.
    • Polislerin silahlarını ve telefonlarını barın üstüne koymasını istemiş.
    • Polislerin pantolonlarını indirip gömleklerini kaldırmasını istemiş ve kaçış planını uygulamaya başlamış.
    53:32Kain'in İntikam Planı
    • Kain, bir içki isterken, karşısındaki kişi ona silahını çekmesini söyler ve patronun artık kendisi olmadığını belirtir.
    • Kain, geçmişte bir çocuğun ağacın tepesinden kafasına taş atıp ağlatan olayı hatırlatır ve bu yüzden hayatını nasıl mahvettiğini anlatır.
    • Kain, içmeyeli yedi yıl olduğunu ve bu süre zarfında ölüm tehlikesiyle yaşadığını, defalarca bıçaklandığını, kemiklerinin kırıldığını ve adam öldürdüğünü söyler.
    55:36Hapishane Deneyimi
    • Kain, napalm yarası olduğunu ve dişlerinin beyaz porselen yerine pis olduğunu gösterir.
    • Karşısındaki kişi, Kain'in hapishane deneyiminin onu psikopat bir katile dönüştürdüğünü söyler.
    • Kain, bir paket sigara için adam boğacak tecavüzcü ve katillerle dolu hapishanede başıma yirmi binlik ödül koyarak kendisini bu duruma soktuğunu iddia eder.
    56:32Evson'un Gerçeği
    • Karşısındaki kişi, Kain'in Evson'un uydurduğunu söylediğini ve Evson'un neler yaptığını öğrenince onu attırdığını iddia eder.
    • Kain, telefonunu vermesini ister ancak karşısındaki kişi onun telefonunu açacağını sanmaz.
    • Johnny adlı eski polis gelir ve Kain'in hapishaneden kaçtığını ve onu kayda geçiren polisten intikam almak için onu takip ettiğini anlar.
    1:00:49Aile İlişkileri
    • Kain, annesinin ölümünden bahseder ve onu beyaz bir örtünün altındayken gördüğünü söyler.
    • Karşısındaki kişi, Kain'in annesinin ölümünden sorumlu olduğunu ve onu terk ettiğini iddia eder.
    • Kain, annesinin hastaneye götürülmesinin kendisinin sorumluluğunda olduğunu kabul eder ancak bunun kendisinin yüzünden olduğunu reddeder.
    1:02:40Borçlar ve İntikam
    • Karşısındaki kişi, Kain'e hayatının iyi davranmadığını ve yıllardır yardım etmediğini kabul eder ancak bunlara son verebileceğini söyler.
    • Kain, annesinin öldüğünü ve artık özgür olduğunu belirtir.
    • Karşısındaki kişi, Albert Michel, Heat Single, James Webb, Eric Godley, Mirian Silverman, Mayb Little ve diğerlerini hatırladığını söyler.
    1:05:19Stocks'un İntikamı
    • Stocks adlı eski dost gelir ve Kain'in evini ziyaret eder.
    • Stocks, Kain'in abisinin onu hapiste öldürtmeye çalıştığını ve o işlere bulaşmadığını bildiğini söyler.
    • Stocks, Kain'in defterlerini göstermesini ister ve ona binbeşyüz dolar bırakır, geri kalanı ise kaybolur.
    1:08:16İntikamın Sonu
    • Lincoln, anahtar kelimesinin intikam olduğunu ve Kain'in masum ailelere yaptığı şeylerin onunla son bulacağını söyler.
    • Kain, mahkemede defalarca tekrar edilen isimleri ezberlemek zorunda kaldığını ve onlara yardım etmek istediğini anlatır.
    • Kain, annesinin hastanede fazla zamanı kalmadığını söyleyerek onu görmek istediğini belirtir.
    1:10:46Son Karşılaşma
    • Karşısındaki kişi, Kain'e kalanı verdiğini söyler ve işin sonunda sadece Kain'in kalacağını belirtir.
    • Kain, iki mermi kaldığını ve on kişilik bir grup olduğunu söyler.
    • Karşısındaki kişi, Kain'in aptal olduğunu ve bu geceden sonra bir pislik olarak hatırlanacağını söyler.
    1:17:59Bir İhanetin Sonucu
    • Bir kişi, diğerine 150 tane acınası akılsız için yaptığı işin değerli olup olmadığını soruyor.
    • İhanet eden kişi, karşısındakinin elindeki her şeyi aldığını ve onun için çalıştığı her şeyin sona erdiğini belirtiyor.
    • İhanet eden kişi, karşısındakinin saygısını kaybettiğini ve saygısızlığa dayanamadığını, bu yüzden onu öldürdüğünü açıklıyor.
    1:21:50Para Dağıtımı
    • Bir kişi, üstüne çöktükleri banka hesaplarını açıp toplam 147 hesap olduğunu belirtiyor.
    • Abisinin servetini 147'ye bölüp parayı onlara göndermesini istiyor.
    • Her aile başı 15 bin düşecek ve bu bazıları için servet değerinde olacak, yeni bir başlangıç için yeterli olacak.
    1:26:48Mahkeme Sonucu
    • Bir kişi, işin mahkemeye gitmediği için şanslı olduğunu, kimse bir şey görmemiş ve kameralar kapalı olduğunu söylüyor.
    • Elimde sadece kanı elbisene bulaşmış ölü bir mahkum var, başının arkasından girip ağzından çıkmış bir bıçak vardı.
    • Kavgaya karışmaktan cezası bir yıl daha ekleniyor ve altı ayda hücre hapsi cezası veriliyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor