Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir gelin yarışması programının bir bölümüdür. Programda Yeşim, Tuğba, Selda ve Melek adlı dört gelin yarışmaktadır. Şef ve Beyhan Teyze gibi program yetkilileri de yer almaktadır.
- Videoda, yarışmacıların köfte yapma yarışması değerlendirilmektedir. Şef, yarışmacıların hazırladığı köfteleri inceleyerek puanlar vermektedir. Yeşim, Tuğba, Selda ve Melek'in puanları açıklanır: Yeşim 16 puan, Tuğba 15 puan, Selda 17 puan (eksi 6 puan) ve Melek 4 puan (eksi 6 puan). Ayrıca, Yeşim'in yarışmayı bırakma kararı aldığı ve yarın iki eleme olacağı belirtilir. Çeyrek altın kazanan gelin Yeşim olarak açıklanır.
- 00:13Yarışmanın Durumu
- Nefes nefese geçen bir haftanın dördüncü günü geride kaldı ve yarın iki gelinle vedalaşılacak.
- Puan tablosu korkunç durumda ve çok sürpriz bir isim buradan gidebilir.
- Yeşim yarışmayı bırakma kararı aldı ve bu durum halihazırda beklenen bir muamma.
- 01:06Eksi İki Ceza Puanları
- Günün ilk eksi iki ceza puanı alan gelin Melek, tabaktan dolayı yediğini ve kızarttıkça canının çektiğini söyledi.
- Selda da tuz atmadığı için eksi iki ceza puanı aldı ve tabağının bazılarının yanık olduğunu belirtti.
- Melek ve Selda, köftelerin boyutu konusunda farklı hatalar yaptılar; Melek köfteleri çok büyük, Selda ise çok küçük yaptı.
- 04:21Diğer Eksi İki Puanları
- Melek, hamuruna tavuk suyu koyması gerekirken normal su koymuş ve sonradan tavuk suyu eklediğinde hamurlar büyüdü.
- İki gelin günü eksi on iki puanla bitirdiler ve yarın iki eleme var.
- Şefin söyledikleri, çıkardıkları tabak ve süre yönetimi yarışmada çok önemli.
- 05:34Çeyrek Altın Kazanan
- Finale bir gün kala çeyrek altın kazanan gelin Yeşim olarak açıklandı.
- Yeşim'in yarışmayı bırakma kararı şaşırtıcı oldu ve diğer gelinler ona şans getirmesi için altını takmaya çalıştı.
- Puan durumu: Yeşim 16 puan, Tuğba 15 puan, Selda 17 puan, Melek 4 puan.