• Buradasın

    Antalya'da Feslikan Yaylası'nda Kar Macerası

    youtube.com/watch?v=c0GwybcxHgs

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, "Azizle Maceradayız" ekibinin Antalya'nın Feslikan Yaylası'nın eteklerinde çektiği bir macera vlogu. Videoda anlatıcı ve ekip arkadaşı Mehmet/Titan Yılmaz yer alıyor.
    • Video, 2016 yılının son gününde çekilmiş olup, Antalya'da yaklaşık 1500 metre yükseklikte 40-50 santim kalınlığında kar yağışı yaşanıyor. Anlatıcı, karda soyunarak kar güreşi yapmayı gösteriyor ve 2017 yılına iyi yıllar dilekleriyle videoyu sonlandırıyor. Video boyunca karlı manzara, ormanda kar ve karda ilerleme gösteriliyor.
    00:32Feslikan Yaylası'nda Kar Keyfi
    • Azizle Maceradayız ekibi, Antalya'nın Feslikan Yaylası'nın eteklerinde, yaklaşık 1500 metre yükseklikte kar keyfi yapıyor.
    • Antalya'da ilk kar yağışı yaşanmış ve her yer 40-50 santim kar kaplanmış durumda.
    • Ormanda karlı bir manzara görülüyor ve macera devam ediyor.
    01:06Kar Güreşi
    • Ekip, Feslikan Yaylası'nın eteklerinde 2016 yılının son gününü yaşıyor.
    • Geleneksel olarak karda soyunarak kar güreşi yapacaklar, ancak bu sefer ekip arkadaşı Mehmet veya Titan Yılmaz yok.
    • Dize kadar yaklaşık 50 santimetre kar var ve Antalya'da hava sıcaklığı 10-12 derece.
    02:12Yeni Yıl Tepkisi
    • 2017 yılında herkese iyi yıllar diliyor ve maceranın devam edeceğini belirtiyor.
    • İzleyicilere kanalına destek olmaları için teşekkür ediyor ve 2010 yılında tekrar görüşmek üzere veda ediyor.
    • Herkese iyi, mutlu ve huzurlu yıllar diliyor ve Antalya'dan sevgilerle vedalaşıyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor