Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Seda Sayan'ın sunduğu bir aile sorunları ve temizlik programıdır. Programda Aslı, Kayahan, Ayşe, Ali, Pınar, Can ve diğer aile üyeleri yer almaktadır.
- Video, iki ana bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde "Temizlik Timi" adlı bir programın Aslı'nın dağınık evini temizleme operasyonu gösterilmektedir. İkinci bölümde ise Ayşe ve Ali arasındaki ayrılık süreci, nafaka davası ve aile içi ilişkiler ele alınmaktadır. Son bölümde ise Pınar ve Can'ın aile karşıtı aşk hikayesi ve kavuşma çabaları anlatılmaktadır.
- Programda ev temizliği, aile içi sorumluluklar, ayrılık ve yeniden birleşme, nafaka davaları ve aile bağlarının kopması gibi konular tartışılmaktadır. Ayrıca Aslı'nın temizlik hastalığı, Ayşe'nin Ali ile olan ilişkisi ve Pınar'ın babasının onların birlikteliğine karşı çıkması gibi aile içi sorunlar detaylı olarak ele alınmaktadır.
- 00:29Temizlik Timi Aslı'nın Evine Giriş
- Temizlik timi Aslı'nın evine büyük bir operasyona girişti.
- Aslı, korumaya çalıştığı tırnağının Şaduman abla ile çekiştirirken kırıldığını belirtiyor.
- Aslı'nın evi çok dağınık ve pis durumda, temizlik timi bu durumdan memnun değil.
- 00:52Aslı'nın Ev Durumu
- Aslı, evinin yaşanacak bir pozisyonu olmadığını ve bu ilişkiyi sürdürmeyeceğini söylüyor.
- Aslı, sevdiği kadının çöplükleri de yaşamaya başladığını ifade ediyor.
- Temizlik timi gülerek girdikleri evden pert olup çıktılar.
- 01:28Aslı ve Kayahan İlişkisi
- Aslı ve Kayahan arasındaki aşkın dağınıklığın içinde kayıp olup olmayacağı sorgulanıyor.
- Aslı'nın evinde temizlik timi, gereksiz eşyaları gözünün yaşına bakmadan çöpe attı.
- Aslı, evinin elden gittiğini ve güzelliğinin de kaybolduğunu düşünüyor.
- 09:38Temizlik Timi'nin Çalışması
- Temizlik timi, evi temizledikten sonra Aslı'ya teşekkür ediyor ve bir hafta sonra teftişe geleceğini söylüyor.
- Aslı, temizlik timinin yaptığı işi beğeniyor ve onlara teşekkür ediyor.
- Temizlik timi, Aslı'nın evini temizlemeye çalışırken bazı zorluklarla karşılaşıyor.
- 13:18Temizlik Timi'nin Mesajı
- Temizlik timi, Aslı'ya gelişlerinin onu gerçekten sevdikleri için olduğunu belirtiyor.
- Timi, Aslı'ya yarı yardım yarı da ona bir şeyler öğretmek için geldiklerini söylüyor.
- Temizlik timi, evi temizlediklerini ancak bundan sonrasına Aslı'nın dikkat etmesi gerektiğini vurguluyor.
- 15:11Aslı'nın Temizlik Hastalığı
- Aslı'nın görümce adayı Gamze Gürselciğim olarak belirtiliyor.
- Aslı, izleyicilerin attığı kıyafetleri çöpten toplayıp giyip geliyor.
- Aslı'nın temizlik hastalığı takipçileri tarafından capsler çekildi.
- 18:34Aslı'nın Ütü Yapma Tekniği
- Aslı'nın ütüyü eline aldığını hiç düşünülmediği belirtiliyor.
- Aslı'nın Almanya'dan gelen dikey ütüyü kullanmayı bilmediği, Kayahan'ın da bilmediği ortaya çıkıyor.
- Aslı'nın ütü kırışıklığa yukarıdan buharı basarak ütü yaptığını itiraf ediyor.
- 19:41Ev Temizliği ve Kıyafetler
- Aslı'nın koltukların altını silmeyi bilmediği, ancak uzantı ekleyerek bunu yapabileceğini itiraf ettiği belirtiliyor.
- Kayahan'ın kıyafetlerinin nerede saklandığı sorgulanıyor.
- Aslı'nın kıyafetlerinin birbirine karıştırıldığı ve evin çok tozlu olduğu ortaya çıkıyor.
- 21:40Kayahan'ın Tepkisi
- Kayahan, Aslı'nın evini "çöplükte bile yaşarım" diyerek savunuyor.
- Kayahan, Aslı'nın kendisini rezil ettiğini ve telefonunu açamadığını söylüyor.
- Aslı'nın sosyal medyadan gelen yorumları okumadığı belirtiliyor.
- 23:57Temizlik Tartışması
- Aslı'nın dağınıklığı aşmış, ucunu bucağını bulamayacak bir duruma geldiği belirtiliyor.
- Aslı'nın temizlikçi tutmak istemediği, kendisinin temizlemeyi tercih etmediği ortaya çıkıyor.
- Aslı'nın sabahtan akşama kadar dizi izleyip yatması eleştiriliyor.
- 25:32Semra'nın Tavsiyesi
- Semra, Aslı'ya karakterini değiştirebileceğini ve günde bir saat ayırıp evini temizleyebileceğini söylüyor.
- Aslı, bu yaşa kadar kendini değiştirmediğini ve bu yaştan sonra değiştiremeyeceğini belirtiyor.
- Kayahan, Aslı'nın yüzünden evin pis ve pasaklı olduğunu iddia ediyor.
- 27:22Kayahan'ın Dağınıklığı Tartışması
- Safiye, Kayahan'ın ekranlara çıkana kadar katlanabilir bir durumdaydı, gidiyordu, geliyordu ve katlanıyordu.
- Kayahan kendisini dağınık olarak tanımlamıyor, ancak Seda Hanım onun dağınık olduğunu iddia ediyor.
- Kayahan'ın eşyaları valizinde bile katlı duruyor ve çamaşırlarını dürer, ancak hayat arkadaşlığı böyledir ve çiftler birbirinin tarzını alırlar.
- 28:35Ev Durumu ve Çevre Baskısı
- Kayahan, evin ifşa olmasaydı mutlu mesut yaşamayacaklarını söylüyor, ancak ifşa olduktan sonra çevrenin baskısı altında evde kaldıklarını belirtiyor.
- Demet, yayından sonra serum bağlattıklarını ve evin kokusunun içine işlediğini, eve gelir gelmez banyo yaptığını ve kıyafetlerini okuduğunda hala evin içini koktuğunu anlatıyor.
- Kayahan, kokuya alıştığını ve burnunu kapatarak girdiğini söylüyor, ancak Gamze Hanım girişte çok ağır bir koku olduğunu ve ilk defa girdikleri için zorlandıklarını belirtiyor.
- 30:30Ev Temizliği Tartışması
- Gamze Hanım, Aslı'nın güzelliğinden, tırnağından, bakımından vakit ayırıp evine bu şekilde olmaması gerektiğini söylüyor.
- Aslı, her şeyi poşetlere teptiğini ve geri getirdiğinde her şeyin karıştığını, temizlerin pislerin karıştığını ve hiçbir şey bulamadığını belirtiyor.
- Aslı, çamaşırları makineye koyarken tırnaklarının kırıldığını ve kimin koyacağını bilmediğini söylüyor.
- 31:24Ev Temizliği Teklifi ve Değerlendirme
- Aslı ve Seda Hanım'a evlerini temizlemeye çağırıyorlar ve mesaj atıyorlar.
- Programda gösterilen hanımların hepsi ev hanımı değil, kayıtlı olduğu dernekler var ve sosyal faaliyetleri var.
- Ahsen, evi temizlemek için tek başına girip temizleyeceğini söylüyor ve bir hafta sonra evin yine çufut çarşısına döneceğini belirtiyor.
- 32:30Ev İşlerinin Ortaklaşa Yapılması
- Aslı ve Seda Hanım'ın hiçbir zaman değişmeyeceği, başka bir eve taşınsalar bile aynı şekilde yaşayacakları belirtiliyor.
- Aslı'nın o görüntüden rahatsız olmadığı ve böyle yaşamaktan mutlu olduğu söyleniyor.
- Erkeklerin ev işi yapması gerektiği, ancak bunların ortaklaşa yapılması gerektiği, Aslı'nın hiçbir şey yapmak istemediği ve kavga ettiği belirtiliyor.
- 34:19Aslı'nın Ev Durumu
- Aslı, evine gelen misafirleri sadece bir odaya topluyor ve balkonda yemek hazırlıyor, ancak bulaşıkları yıkamaya üşeniyor.
- Aslı, evdeki dağınıklığı gizlemeye çalışıyor, yatağın altına ve halının altına eşyaları itiyor.
- Aslı, misafirlerin masayı temizlemesini istiyor ve kendisi yorulmamak için bulaşıkları yıkamıyor.
- 36:21Evdeki Temizlik Sorunları
- Aslı'nın eşi, evin dağınık olduğu zaman temizliyor ve düzenli bir toz bırakıyor.
- Evde camlar çok pis, tencere ve ocak çok kirli durumda.
- Aslı, ocak ve tencereleri diş fırçasıyla sildiğini iddia ediyor, ancak bu yeterli olmuyor.
- 38:35Evdeki Yaşam Tarzı
- Aslı, evde yemek yemeyi, çay ve kahve içmeyi tercih ediyor, dışarıda yemek yiyor.
- Aslı, köpeğine su içirirken dolma ikram ettiği tasları kullanıyor.
- Aslı, temizlik yapıldığında mutlu oluyor, ancak temizlik sonrası çöp poşetlerini tekrar eve taşıyor.
- 39:59Erkeklerin Beklentileri
- Bazı erkekler kapıyı açan, bakımlı ve temiz kadın istiyor olabilir.
- Aslı, ev işlerini yaparken kendine bakmayı da önemsiyor.
- Aslı, ev işlerini yaparken kendini paralıyor, tırnak, kirpik, kaynak gibi bakımlar yapıyor.
- 42:34Aslı'nın Geçmişi ve Durumu
- Aslı'nın evi, onun hayatını anlatıyor; onyedi yaşından itibaren tek başına yaşayan Aslı, annesinin babasının mutsuzluğu içindeki yaşadıklarını yaşıyor.
- Aslı'nın annesi, kızının durumundan dolayı üzgün ve utanıyor.
- Aslı'nın durumu sadece temizlenmekle bitmiyor, içten gelen bir sorun olarak görülüyor.
- 43:44Temizlik ve Yaşam Tarzı Tartışması
- Seda Hanım, Kayan'ın sürekli kendine gününü ayırdığını ve sürekli kendi içinde olduğunu söylüyor.
- Kayan, temizlik yapmayı tercih ediyor ve her şeyi trip atmak yerine temizlik yapmayı tercih ediyor.
- Ayşe, Kayan'ın titiz ve temiz olduğunu söylüyor, ancak Kayan meyveleri kendi yıkamadığını itiraf ediyor.
- 46:19Temizlik Deneyimi
- Seda Hanım, Kayan'ın evine nasıl girdiklerini anlatıyor ve maske ve eldivenle girdiklerini belirtiyor.
- Kayan, temizlik yaparken kıyafetlerini değiştirmediğini ve dolap düzenine önem verdiğini söylüyor.
- Aslı'nın evinde askılar dolu dolu olduğu ve kıyafetlerin etiketlerinin üzerinde sallandığı belirtiliyor.
- 49:21Aslı'nın Temizlik Tutumu
- Aslı, evde odasını toplamadığını ve annesiyle babasıyla birlikteyken de kitlediğini itiraf ediyor.
- Aslı'nın annesi çok titiz ve temiz biri olduğu, ancak Aslı'nın içinde nefret olmadığı belirtiliyor.
- Aslı, yıkadıkları bir odada yatağın üstünde kirlileri, öbür odada yatağın üstünde temiz kıyafetleri bulundurduğunu söylüyor.
- 50:43Ayşe ve Ali'nin İlişkisi
- Ayşe, Ali'nin Konya'da olduğundan şüpheleniyor ve kandırıldığını düşünüyor.
- Eski gelin-kayınvalide hesaplaşması kıran kırana geçiyor ve Ayşe'nin annesi Emine Hanım ile Seda Hanım karşılaşıyor.
- Ayşe'nin babası Arif Abi, torunlarına hiç ilgi göstermediğini ve hiç aramadığını itiraf ediyor.
- 53:24Ayşe'nin Kararı ve Ailesinin Tepkisi
- Ayşe'nin annesi Emine Hanım ve babası Arif Abi başından beri kızına destek veriyor, onun arkasında duruyorlar.
- Ayşe'nin ailesi, kızının kandırıldığını veya korkutulduğunu iddia ediyor.
- Safiye, Ayça ile Ayşe arasında bir anlaşma olduğunu ve Ayça'nın Ayşe'ye Ali'yi birkaç ay sonra bırakacağını söylediğini belirtiyor.
- 54:18Ayşe'nin Kararı ve Nedenleri
- Ayşe, Ali'nin ayrıldığı halde hala onu sevdiğini ve Ali'nin sonunda kendisine döneceğini düşünüyor.
- Ayşe'nin babası, kızının yalan konuşmadığını ve her şeyi anlatacağını söylüyor.
- Ayşe'nin sosyal medyada hakaretler ettiği ve bunun tehdit olarak kullanıldığı düşünülüyor.
- 56:19Ayşe'nin Durumu ve Nafaka Davası
- Ayşe'nin sağduyusu yüksek ve Ali'nin ayrıldığını söylüyor, Zeynep Hanım'ın da bunun haberi var.
- Ayşe, Ali ile tekrar evlenmek istemiyor ve başka memlekete gitmek istiyor.
- Ayşe, nafaka davası açacağını ve birikmiş geriye dönük nafaka davalarının toplam iki yüz bin lira olduğunu belirtiyor.
- 1:02:40Ali'nin Durumu ve Çocukların Durumu
- Ali, çocuklarını unuttuk ve bir bayanın yanına gitti, çocuklarıyla hiç ilgilenmiyor.
- Ali, çocuklarını görmek için haykırdı ancak icraat yok, lafta kalıyor.
- Ayşe'nin Ali'nin birlikte olduğu Ayça için dualar etmesi ve Ali'yi zor tuttuğu iddiası tartışılıyor.
- 1:06:12Ayşe'nin Hayalleri ve Beklentileri
- Ayşe, Ali'nin kendisinden özür dileyeceğini, birlikte yemeğe çıkacaklarını ve nikahlanacaklarını hayal ediyor.
- Ayşe'nin annesi, kızının barışması durumunda başka bir memlekette yaşayacaklarını söylüyor.
- Ayşe, Ali'nin kendisine tehdit ettiğini ve şikayetçi olacaklarını söylediğini belirtiyor.
- 1:07:24Ali'nin Durumu ve Ayşe'nin Durumu
- Ali, Ayşe ile evlenirse nikah kıyacağı için borçlarından ve nafaka borçlarından feragat edecek.
- Ayşe'nin hiçbir borcu kalmayacak ve dava edeceği bir durum hiç kalmayacak.
- Ayşe, Ali'nin kendisini kandırdığını ve tehdit ettiğini düşünüyor.
- 1:08:29Ali ve Ayça'nın İlişkisi
- Ayça'nın Ali ile yuva kurması mantıksız görülüyor.
- Ali, Ayça'nın parasıyla tatile götürülmüş ve sigortalı işe girmiyor.
- Ali'nin çocukları görmek istemediği ve Ayça'nın çocuklarını görmeye izin vermediği belirtiliyor.
- 1:10:38Ali'nin Çalışma Durumu
- Ali'nin çalıştığı ve evine baktığı söyleniyor.
- Ali'nin asgari ücret aylığıyla tatile gidemeyeceği belirtiliyor.
- Ali'nin çalıştığı için çocukların nafakasını talep edilebileceği söyleniyor.
- 1:11:53Ayşe ve Ali'nin Ayrılışı
- Ayşe ve Ali'nin sadece 150 bin TL için bir araya geldikleri belirtiliyor.
- Ayşe, Ali'nin çocukları getirdiğinde kendisiyle muhattap olacağını ve Ali'nin yüzünü görmeyeceğini söylediğini anlatıyor.
- Ayşe, Ali'nin kendisine geleceğini düşünüyor.
- 1:13:20Kayınpederin Rolü
- Eski kayınpeder ve kayınvalide Ayşe'ye zamanında zeytin dalı uzatmışlar.
- Ayşe, canlı yayında kayınpederine küfürler ve hakaretler etmiş.
- Kayınpeder, karısını getiremediği için ağlayarak konuşmuş.
- 1:14:20Kayınpederin Yalvarışı
- Kayınpeder, Ayşe'ye "bu çocukları babasız bırakma, gitme" demiş.
- Ayşe, kayınpederin ayağına kapandığını iddia ediyor.
- Kayınpeder, Ayşe'yi zor yolladığını ve evini barkında dizdiğini söylüyor.
- 1:16:34Ayşe'nin Ailesiyle Ayrılışı
- Konuşmacı, Ayşe'ye defalarca "yapma" dediğini ancak Ayşe'nin dinlemediğini belirtiyor.
- Ayşe'nin kendi yuvasını yıktığını ve dayıları, emirleri, kısımları, akrabaları evde olduğu halde ağladığını söylüyor.
- Konuşmacı, Ayşe'nin dayısının aracı olduğunu ve dayısının kendisini evine teslim ettiğini anlatıyor.
- 1:18:33Aile Arasındaki Tartışmalar
- Ayşe, Ali ile bir yere gittiğinde eski kaynana Zeynep Hanım'ın hemen aradığını ve kıskançlık yaptığını belirtiyor.
- Dayı eve geldiğinde Ayşe'yi almaya geldiğini ve barışmak için gittiklerini söylüyor.
- Zeynep Hanım'ın Ayşe'yi oğlundan kıskandığını ve Antalya'ya gittiklerinde bile aralarını bozduğunu anlatıyor.
- 1:20:04Ayşe'nin Durumu ve Geleceği
- Konuşmacı, Ayşe'de hiçbir değişme olmadığını ve Ayça'yı bile özlediğini belirtiyor.
- Ayşe'nin telefonunu açmadığını, sadece Ali yanındayken açtığını söylüyor.
- Ayşe, Ali ile tekrar evlenebileceğine inandığını ve zamanla her şeyin düzeleceğini düşünüyor.
- 1:22:11Ayça'nın Zeynep Hanım'a Tutumu
- Ayça, Zeynep Hanım'ın özlemle ilgili enteresan iddialarda bulunduğunu belirtiyor.
- Ayça, Ali ile yan yana gelirse şehir değiştireceğini söylemiş ve Zeynep Hanım bunu duymuş.
- Ayça, Zeynep Hanım'a uzaklaştırma alacağını ve birkaç ay gelemesin yeter diye düşünüyor.
- 1:24:15Sosyal Medya ve Aile İlişkileri
- Ayça, Zeynep Hanım'ın sosyal medyada canlı yayın açtığını ve kendisi hakkında konuşturduğunu söylüyor.
- Ali, Ayça'dan sonra sosyal medyada canlı yayın açmamış ve hesaplarını kapattırmış.
- Ayça, Zeynep Hanım'ın kızını babaannesine götürdüğünde para konusu geçtiğini ve Ayça'nın bunu sorduğunu anlatıyor.
- 1:26:27Borç Sorunu ve Evlilik Durumu
- Ayça, Zeynep Hanım'ın "karşı taraftan hakkını ara" dediğini ve kendisinin bu durumu anlamadığını söylüyor.
- Ayça, kendisine imza attırdıklarını ve kesinleşmiş bir borcun olmadığını iddia ediyor.
- Ali ve Ayça'nın resmi nikahının olmadığını, sadece ilan ettiklerini ve sevgili millete gösteriş yaptıklarını belirtiyorlar.
- 1:29:06Ali'nin Durumu ve Gelecek Planları
- Ali, bir seneye yakın yaşadığını ve ilk başta çalışmadığını, sonra ev temizliği, bulaşık yıkama ve yemek hazırlama gibi işler yaptığını söylüyor.
- Ali, iş bulmadan önce sosyal medyada fake hesapla dinlediğini ve yemek hazırladığını iddia ediyor.
- Ali, Ayça ile bir oyun oynayabileceklerini ve nikahı kıyarsa kendisini temize çıkarabileceklerini düşünüyor.
- 1:31:10Sünnet Düğünü Planları
- Ali, oğluna Konya'da sünnet düğünü yapacağını ve ekibi davet edeceğini söylüyor.
- Ali, sünnet düğünü için Konya yemeği vereceğini ve sabah Konya pilavı yedireceğini belirtiyor.
- Ali, düğün masraflarını kendisinin üstlenmek istediğini ve Ali'nin kapının önünde düğün yapmak istediğini, kendisinin ise salon düğünü istediğini anlatıyor.
- 1:34:05Ailelerin Karşı Çıktığı Aşk
- Can ve Pınar bir yıldır birlikte yaşıyorlar ancak aileleri bu birlikteliğe destek çıkmadıkları için kaçmışlar.
- Can'ın anneannesi Pınar'ı beğenmemiş ve başka bir kızla evlendirmek istiyormuş.
- Can, Pınar'a çiğ köfte yaparak Hatice'ye düğün yapacağını söylemiş.
- 1:35:09Pınar'ın Babasının Açıklaması
- Pınar'ın babası Kenan Bey, kızının bir senedir beraber olduğunu değil, evlendiği zaman arkadaşlarıyla beraber çıktığını iddia ediyor.
- Pınar'ın resmi olarak evli olmadığı, devletin bir yapmış olduğu bir şey olduğu ve elli kişi onu beklediği belirtiliyor.
- Pınar'ın babası, Can'ı hiç görmediğini ve onun çalıştığını yalanladığını söylüyor.
- 1:36:05Pınar'ın Babasının Tutumu
- Pınar'ın babası, kızının eve gelse bile kabul edemeyeceğini, özellikle başkasına kaçıp gelirse evine gelmeyeceğini belirtiyor.
- Kızını onbeş yaşından beri yurda verdiğini, her zaman kaçtığını ve hiçbir yerde durmadığını söylüyor.
- Evlendikten sonra kızının nüfusunu, ismini ve soy ismini değiştireceğini, artık kızı olmadığını belirtiyor.
- 1:37:11Pınar'ın Geçmişi
- Pınar, babasıyla aralarında tartışma olduğunu ve yirmi lira için abisine şiddet uygulandığını anlatıyor.
- Ondört yaşını yeni bitirmişken babası tarafından yurda bırakıldığını, üvey annesinden başka çocukları olduğunu söylüyor.
- Üvey annesi onu istemediğini, babasının da fazlalık gördüğü için yurda götürdüğünü belirtiyor.
- 1:38:41Pınar'ın Evliliği ve Hamileliği
- Pınar, Osmaniye'de bir kendi kirvesinin yeğeniyle evlendirildiğini, istemese de başından savmak için kabul ettiğini anlatıyor.
- Evlendikten sonra üç aylık hamile olduğunu, babasının kabul etmediğini ve sokaklarda kaldığını söylüyor.
- Gebeliğini sonlandırdığını ve annesinin bunlardan haberi olduğunu belirtiyor.
- 1:40:05Program Sunucusunun Değerlendirmesi
- Program sunucusu, Pınar'ın evlendiğini, dünyaya bir çocuk getirdiğini ve sonra ayrıldıklarını anlatıyor.
- Çocuğun suçlandığını, annesinin onu yurda attığını ve Pınar'ın ondört yaşında yurttan kaçmaya başladığını belirtiyor.
- Pınar'ın reşit olmayan bir kız olduğunu ve resmi nikah olmadığını, evcilik oyunu olduğunu söylüyor.
- 1:41:00Pınar'ın Zorlu Hayatı
- Pınar, 14 yaşında liseye geçtiğinde erkek arkadaşının mahkemeye verilmesiyle okuldan alınıp güvenliği yeğeni ile evlendirildi.
- Pınar, 14 yaşından beri sokakta yaşadığını ve geçen sene kışta parkta bankta uyuduğunu anlatıyor.
- Pınar, bir gün 200 lira bulup günübirlik ev kirası ödeyerek sıcak yatakta uyuduğunu belirtiyor.
- 1:42:24Aile İlişkileri ve Sorumluluk
- Pınar'ın annesi ve babası ona karşı sert davranıyor, "sen babalık yapsaydın sen benden ne bekliyorsun" diyerek onu suçluyorlar.
- Konuşmacı, çocukların temiz kaldığına şükredilmesi gerektiğini ve sokaklarda her şeyin bulaşabileceğini vurguluyor.
- Konuşmacı, insanların evlat diye yanıldığını, ellerini açtığını ve yaradan'a sığınırken, sağlıklı çocukları gözünün yaşına bakmadan harcadıklarını eleştiriyor.
- 1:43:36Aile Üyelerinin Tepkisi
- Pınar'ın dayısı, kızının yayına çıkmasını istemiyor çünkü yüzleri ortaya çıkıyor ve yaptıkları hatalar ortaya çıkıyor.
- Pınar'ın ailesi, yayına çıkmalarını tehdit ediyor ve "sahip çıksalar gelmeyeceksiniz" diyerek onları uzaklaştırmaya çalışıyor.
- Konuşmacı, bu hataların Pınar'ın değil, büyüklerinin hatası olduğunu ve bunları kabul etmemeleri gerektiğini belirtiyor.
- 1:45:13Anneannenin Anlatısı
- Gülseren Hanım, torununun Can'ı çok sevdiğini ve onu büyüttüğünü, altı aylıkta aldığımda bana yapmadığı hareketleri bıraktığını anlatıyor.
- Gülseren Hanım, Can'ın kapısını tekmelediğini ve polis çağırdığını, ancak Can'ı asla dışlamadığını ve ona hem annelik hem babalık ettiğini söylüyor.
- Gülseren Hanım, Can'ın annesinin cezaevinde olduğunu ve kendisinin onu dokuz seneye yakın bakmakta olduğunu belirtiyor.
- 1:49:13Programın Amacı
- Seda Sayan, kavuşamayanları birleştiriyor ve yeni bir hayata adım atarken onların en büyük ihtiyaçlarını karşılıyor.
- Program, ihbar hattı ve WhatsApp hattı üzerinden iletişim kurulabileceğini belirtiyor.
- Program sonunda "Küçük Bir Şans Daha" adlı şarkı seslendiriliyor.