• Buradasın

    Renault Clio 2004 Havalandırma Sistemi Sorunu ve Çözümü

    youtube.com/watch?v=3EW-2K4Hkdo

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir Renault Clio 2004 model araç sahibinin havalandırma sistemi sorununu ve çözümünü anlattığı bir eğitim içeriğidir.
    • Videoda, aracın havalandırma sistemindeki fanlı sorunun nedeni ve çözümü gösterilmektedir. Konuşmacı, ustalara sorduğu zaman 300 TL'ye torpido sökümü yapılması gerektiğini öğrense de, kendi araştırmalarıyla sorunun nedenini bulmuştur. Sorun, ayak bölmesinin altındaki yönlendirici konumundaki siyah kablo ile ilgilidir. Bu kablo tırnakta yerini kaybetince kısa kalıyor ve hem yüz bölmesine hem ayaklara hava vermesi nedeniyle sorun ortaya çıkıyor. Konuşmacı, diğer Clio 2004 modellerinde de aynı yapıyı gözlemlemiş ve izleyicilere bu sorunu nasıl kontrol edebileceklerini göstermektedir.
    00:01Renault Clio 2004 Havalandırma Sorunu
    • 2004 model Renault Clio 2 araçta havalandırma sisteminde bir sorun vardı.
    • Yüz bölmesi açıldığında hem yüz bölmesinden hem de ayak bölmesinden hava geliyordu, bu da havayı yüzde elli kırıyordu.
    • Ustalar sorunu Klefelerdeki süngerlerin gitmesi olarak tanımladı ve torpido sökümü için en az 300 lira talep ettiler.
    00:40Sorunun Tespiti ve Çözümü
    • Araştırmalar sonucunda havalandırma motorunun ve dişlilerinin konumlarını tespit etti.
    • Ayak bölmesinin altındaki yönlendirici hem yüze hem ayak bölmesine hava veriyordu.
    • Kendi araçta tespit ettiği sorun, siyah kablo (kablodan) tırnağın yanlış yerine takılması nedeniyle telin kısa olmasıydı.
    02:17Çözüm ve Tavsiye
    • Araştırmalar sayesinde 300 lira torpido sökümü ve diğer işçiliklerden kurtuldu.
    • İzleyicilere, benzer sorunları yaşayanlara tırnakta bulunan siyah kabloyu kontrol etmelerini tavsiye ediyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor