Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir otomobil inceleme formatında olup, sunucu ve bir Proton Vaja sahibi arasında geçen bir sohbeti içeriyor. Proton Vaja, Malezya malı ve Mitsubishi ortaklığıyla üretilmiş bir araba.
- Videoda Proton Vaja'nın detaylı incelemesi yapılıyor. Araç 303.600 kilometrede, 110 beygir gücünde, 16 sıralı Atiker LPG ile donatılmış ve 2026'ya kadar muayenesi var. Sunucu, aracın Mitsubishi motoru sayesinde 1 milyon kilometreye kadar garantili olduğunu, parçalarının ucuz ve kolayca bulunabildiğini belirtiyor. Ayrıca aracın iç ve dış durumu, koltukları, döşemesi ve motorunun durumu gösteriliyor. Video sonunda aracın 230 bin lira fiyatla satıldığı bilgisi paylaşılıyor.
- 00:11Proton Vaja Tanıtımı
- Proton Vaja, Malezya malı bir araba olup kolay kolay bulunamayan bir modeldir.
- Lotus Proton, Lotus ile pek alakası olmayan bir modeldir ve ikinci el piyasasında fazla bulunmamaktadır.
- Konuşmacı, Google'da "real oto forum" yazarak arabaların satılabileceği bir forum açtığını duyuruyor.
- 01:35Arabanın Özellikleri
- Proton Vaja 36.000 kilometrede, orijinal durumda ve 245.000 TL fiyatla satılmaktadır.
- Arabanın klima, airbag gibi tüm sistemleri çalışıyor ve Mitsubishi motoru ile 110 beygir güç üretmektedir.
- Proton, Mitsubishi ortaklığıyla üretilmiş olup, Mitsubishi motoru 1 milyon kilometreye kadar garantili ve güvenli bir motor olarak tanımlanmaktadır.
- 03:00Arabanın Durumu ve Fiyatı
- Arabanın kapısı, döşemesi ve tavanı temiz durumda, ancak tavanda ve kenarlarda güneş yanıkları bulunmaktadır.
- Konuşmacı, arabayı 200.000 TL'ye aldığını ve 230.000 TL'ye satmak istediğini belirtiyor.
- Doğan Şahin'in distribütörü olan Doğan SLX'de tüm parçaların bulunabileceği ve arabanın 230.000 TL'ye satılabileceği belirtiliyor.