Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Eyüp Belediyesi'nin 14 Ağustos Perşembe günü Eyüp Emniyet Müdürlüğü'ne araç desteği verdiği töreni belgeliyor. Törende İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ve ilçe protokolü yer aldı.
- Videoda, Eyüp Belediyesi'nin "huzur başkenti" olarak tanımladığı Eyüp için projeler geliştirdiği ve emniyet müdürlüğüne 7 adet 2014 model araç devrettiği anlatılıyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un konuşmalarından sonra, Başkan Remzi Aydın, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'a araçların anahtarlarını teslim etti ve birlikte aracı test ettiler. Tören sonunda Belediye Başkanı Remzi Aydın, Selami Altınok'a Eyüp Sultan çinisi hediye etti.
- 00:12Eyüp Belediyesi'nin Emniyet Müdürlüğü'ne Araç Desteği
- Eyüp Belediyesi, güvenliğin teminatı olan Eyüp Emniyet Müdürlüğü'ne araç desteği sağlamaya devam ediyor.
- 14 Ağustos Perşembe günü yapılan törenle Eyüp Belediyesi, 7 adet 2014 model aracı Eyüp Emniyet Müdürlüğü'ne devretti.
- Programa İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ve ilçe protokolü katıldı.
- 00:53Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın Konuşması
- Aydın, Eyüp'ü huzur başkenti yapmak istediklerini belirterek, şehrin daha güvenli ve huzurlu olması için kat edeceği mesafeler olduğunu vurguladı.
- Belediyenin belde halkın huzur ve sükununu sağlamakla mükellef bir kurum olduğunu, bu da kurumlar arası işbirliği gerektirdiğini ifade etti.
- Belediye'nin emniyet ve diğer kurumlarla birlikte beldenin ve sakinlerinin mutluluğu ve refahı için her türlü çalışmanın arkasında olduğunu belirtti.
- 02:25İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un Konuşması
- Altınok, İstanbul'un huzuru ve burada yaşayanların kendilerini güven içerisinde hissetmeleri için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.
- İstanbul'un bir huzur kenti ve güven kenti olabilmesi için 38 bin civarındaki personeliyle 24 saat vererek mücadele ettiklerini aktardı.
- İstanbul'da insanların mutlu ve güvende hissetmeleri için çalıştıklarını vurguladı.
- 03:10Araçların Teslimi ve Hediye
- Başkan Remzi Aydın, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'a araçların anahtarlarını teslim etti.
- Birlikte aracı test eden Altınok ve Aydın, başkanlık makamında bir süre sohbet etti.
- Belediye Başkanı Remzi Aydın, Selami Altınok'a makamında Eyüp Sultan çinisi hediye etti.