İstif rafı tel tablanın nasıl temizleneceğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, endüstriyel mutfak malzemelerinin genel olarak nasıl temizleneceğine dair bazı bilgiler mevcuttur: Özel deterjanlar: Endüstriyel mutfak malzemeleri, özel sıvı deterjanlar ile temizlenmelidir. Ağır deterjanlar: Altı ayda bir, ağır deterjanlar eşliğinde detaylı temizlik yapılmalıdır. Kireç ve yağ sökücüler: Bu tür deterjanlar kullanılmamalıdır, çünkü malzemelerde bozulmalara yol açabilir. Skoçlar: Malzemeler, uygun skoçlar ile temizlenmelidir. Dezenfeksiyon: Haftalık olarak soğutucu gibi malzemeler dezenfekte edilmelidir. Lavabo ve fırın temizliği: Lavabolar boşaltılarak temizlenmeli, fırın içleri detaylı şekilde temizlenmelidir. Bıçak temizliği: Endüstriyel bıçaklar, kullanımdan sonra temiz mutfak bezleri ile silinmelidir.