Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Urmu Dut 2. Siyah dut olarak da bilinir, yüksek antioksidan içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendirir 2.
- Ulak Eriği 2. Ekşi-tatlı bir tada sahip olan bu erik, genellikle taze olarak tüketilir veya marmelat yapımında kullanılır 2.
- Uygur Kavunu 2. Tatlı ve sulu bir kavun türüdür, özellikle sıcak iklimlerde yetişir 2.
- Ugli Meyvesi 4. Greyfurt, mandalina ve portakalın melezlenmesiyle elde edilen tropikal bir meyvedir, tatlı ve ekşi bir lezzeti vardır 4.
- Ugni Meyvesi 45. Güney Amerika'ya özgü bir meyvedir, ekşi bir tada sahiptir ve reçel ile marmelat yapımında kullanılır 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: