Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tefal Santoku bıçağı, et, balık ve sebze gibi gıdaların doğranması, dilimlenmesi ve ince kesilmesi işlemlerinde kullanılır 4.
Santoku bıçağının bazı özellikleri:
- Çok yönlülük 4. Geniş ve düz kesim yüzeyi, malzemelerin kolay ve hızlı bir şekilde doğranmasını sağlar 4.
- Dengeli ağırlık dağılımı 45. Bu özellik, tek hamlede kesim yapmayı kolaylaştırır 5.
- Keskin kenar 4. Doğrama ve ince dilimleme işlemleri için idealdir 4.
- Oluklar 4. Kesilen malzemenin bıçaktan kolayca ayrılmasını sağlar 4.
Tefal Santoku bıçağı, özellikle profesyonel mutfaklarda ve ev mutfaklarında tercih edilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: