Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Puro tütününün özellikleri şunlardır:
- Bileşenler: Puro, dolgu maddesi, bağlayıcı yaprak ve sarma yaprağı olmak üzere üç farklı tütün türünden oluşur 15.
- Kalite: Puronun en pahalı kısmını oluşturan sarma yaprağı, sağlam, esnek ve yumuşak yapıda olmalı, güzel bir aromaya ve yanıcı özelliğe sahip olmalıdır 24.
- Üretim: Genellikle Küba, Dominik Cumhuriyeti gibi ülkelerin iklim kuşağında yetişen fermente edilmiş tütünlerin elde veya makinede sarılmasıyla yapılır 24.
- Sağlık Riskleri: Puro içmek, kanser, solunum, kardiyovasküler ve periodontal hastalıklar gibi ciddi sağlık riskleri taşır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: