Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Puro çeşitleri, yapımında kullanılan tütün türüne, üretim yerlerine ve hazırlanış yöntemlerine göre farklılık gösterir 2.
Bazı yaygın puro türleri şunlardır:
- Corona 24. Orta boyutlu, hafif uzun purolardır 2.
- Robusto 24. Kısa ve kalın, genellikle daha yoğun tatlar sunar 2.
- Toro 24. Uzun ve kalın, zengin bir deneyim sunar 2.
- Churchill 24. Uzun ve ince, yavaş bir içim deneyimi sağlar 2.
- Panatela 2. İnce ve uzun, hafif ve zarif bir içim sunar 2.
Ayrıca, purolar el sarımı ve makine üretimi olarak da sınıflandırılabilir 3.
Puro çeşitleri hakkında en güncel ve detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: