• Buradasın

    Portakallı kekin püf noktası nedir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Portakallı kekin püf noktaları şunlardır:
    1. Malzemelerin Oda Sıcaklığında Olması: Tüm malzemelerin (özellikle yumurta ve şeker) oda sıcaklığında olması, kekin daha iyi kabarmasını sağlar 24.
    2. Portakal Kabuğunun Rendelenmesi: Portakalın kabuklarını rendelerken beyaz kısımlarına denk getirmemeye özen gösterin 5.
    3. Harcın Mikserle Çırpılması: Hazırlanan kek harcını bir kez mikserden geçirmek, topaklanma oluşmasını önleyebilir 2.
    4. Fırının Önceden Isıtılması: Keki pişirmeden önce fırını önceden ısıtmak önemlidir 35.
    5. Pişirme Süresi: Kek, 180 derece fırında 35-40 dakika kontrollü bir şekilde pişirilmelidir 24.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    5 kaynak

    Yanıtı değerlendir