Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Midilli Adası'nda yemek ve içecek önerileri:
Yemekler:
- Saganaki: Bal, sarımsaklı sos, yumurta ve unla yapılan bir peynir kızartması 15.
- Stuffed Pumpkin Flowers: Feta peyniri, lor peyniri ve baharatlarla doldurulmuş kabak çiçeği dolması 1.
- Garidomakaronada: Karidesli makarna, kalamarla süslenerek yapılır 15.
- Kalamar Tava: Kalamar halkaları un ve yumurtaya batırılıp kızartılır 1.
- Sakız Reçinesi Salatası: Domates, salatalık, soğan ve sakız reçinesi ile yapılan salata 1.
- Midilli Usulü Ahtapot: Ahtapot şarap ve domates sosunda pişirilir 1.
- Lakerda: Salamura edilmiş palamut balığı 1.
- Sardalya: Izgara veya tavada pişirilir 14.
İçecekler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: