Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lezzet Avcısı, Coşkun Aral'ın her hafta sıradışı ve alışılmamış tatları ele aldığı bir program veya podcast'tir 34.
Programda ele alınan bazı konular:
- Kahve kültürü 3. Kahvenin tarihsel gelişimi ve farklı türleri 3.
- Döner 3. Dönerin tarihçesi ve yanında yenilebilecek lezzetler 3.
- Ramazan pidesi 3. Bu aya özgü pidenin ve Ramazan lezzetlerinin tanıtımı 3.
- Nohut 3. Nohutun tarihsel yolculuğu ve farklı yemeklerdeki kullanımı 3.
- Patlıcan 4. Patlıcanla yapılan yemekler 4.
- Balık 4. Balık kavurması ve özellikle kefal kavurma 4.
- Fıstık 4. Fıstığın dahil olduğu ana yemekler 4.
- Kokoreç 4. Lezzetli kokoreçin nerede ve nasıl yeneceği 4.
- Omlet 4. Farklı omlet çeşitleri 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: