• Buradasın

    Karnabaharın en lezzetli hali nedir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Karnabaharın en lezzetli hali olarak şu tarifler öne çıkmaktadır:
    1. Sodalı Karnabahar Kızartması: Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık olan bu tarif için karnabaharlar haşlanıp, soğuk sosla kaplanarak kızgın yağda kızartılır 1.
    2. Karnabahar Graten: Karnabahar, kaşar peyniri, süt ve un ile hazırlanan bu yemek, fırında pişirilerek ana yemek olarak sunulur 2.
    3. Karnabahar Köftesi: Haşlanmış karnabahar, yumurta, galeta unu ve baharatlarla yoğrularak minik köfteler yapılıp tavada kızartılır 3.
    4. Yoğurt Soslu Karnabahar Pane: Galeta unu, maden suyu ve limon suyu ile hazırlanan yoğurt sosuyla zenginleştirilen karnabahar pane, atıştırmalık olarak sunulur 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    5 kaynak

    Yanıtı değerlendir