Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahvaltı görevlileri, otellerde, tatil köylerinde veya diğer konaklama işletmelerinde misafirlere kahvaltı hazırlamak ve sunmaktan sorumludur 1.
Bazı görevleri:
- dökülen yiyecek ve içecekleri temizlemek ve çöpleri çıkarmak 1;
- yumurta, domuz pastırması, krep veya waffle gibi öğeleri pişirerek yemek hazırlamak 1;
- yemek servisi yapmak ve masaları temizlemek 1;
- mutfak alanını temizlemek ve bakım yapmak 1.
Ayrıca, kahvaltı görevlileri, sağlıklı ve yerel kahvaltı seçeneklerine odaklanarak, yönetimle birlikte menü oluşturma ve beslenme konularında bilgi sahibi olma gibi ek sorumluluklara da sahip olabilirler 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: