Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İyice karıştırmak için kullanılan bazı araçlar:
- Kaşıklar 34. Tahta veya metal kaşıklar, genellikle çorbaları, sosları ve diğer sıvı yemekleri karıştırmak için kullanılır 4.
- Spatulalar 4. Spatulalar, çırpılmış yumurta veya kıyma gibi katı veya yarı katı gıdaları karıştırmak için idealdir 4.
- Çırpıcılar 4. Çırpıcılar, krema veya hamur gibi yemeklerde havayı dahil etmek ve pürüzsüz bir kıvam elde etmek için kullanılır 4.
- Mikserler 25. Mekanik karıştırıcılar, belirlenen ihtiyaçlara göre farklı maddeler arasında kombinasyon oluşturmak için mekanik kuvvet kullanır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: