Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Airfryer, yiyecekleri az yağ kullanarak veya hiç yağ eklemeden sıcak hava ile pişiren bir mutfak aletidir 123.
Airfryer'ın bazı kullanım amaçları:
- Kızartma yapma 13. Patates, sebze, tavuk, balık gibi yiyecekleri çıtır hale getirerek kızartır 13.
- Pişirme 13. Kek, börek, kurabiye, poğaça gibi hamur işlerini pişirir 13.
- Isıtma 1. Hazır yemekleri ısıtmak için kullanılabilir 1.
- Kurutma 3. Çürümeye yakın meyveleri kurutmak için kullanılabilir 3.
Airfryer, ocağa yağ sıçraması veya taşma gibi riskleri ortadan kaldırır ve pişirme süresi bittiğinde uyarı vererek otomatik olarak kapanır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: