Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi lahmacunun hangi arabada yenildiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Türkiye'de en iyi lahmacun yapılan yerlerden bazıları şunlardır:
- Gülhan, Şanlıurfa 3. Odun ateşinde pişen, sebzeli veya soğanlı lahmacun, kuzu etiyle hazırlanır 3.
- Üçler, Gaziantep 3. 74 yıldır aynı tarifle hazırlanan sebzeli ve soğanlı lahmacun, küşleme ve soğan kebabıyla ünlüdür 3.
- Çiya, İstanbul 3. Dana ve kuzu eti karışımıyla hazırlanan acılı, acısız ve soğanlı lahmacunun yanında vejetaryenler için hazırlanan sebzeli lahmacun da bulunur 3.
- Öz Kilis, İstanbul 4. Sarımsaklı ve sarmısaklı iki çeşit Antep lahmacunu bulunur 3.
- Tatbak, İstanbul 4. Soğansız Antep lahmacunu, sebzeler, kuzu ve dana eti karışımıyla hazırlanır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: