Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cağ kebabının pahalı olmasının bazı nedenleri:
- Etin maliyeti 14. Cağ kebabı, genellikle 1 yasini doldurmamış kuzu veya keçi etinden yapılır 14. Bu hayvanların yetiştirilmesi ve elde edilmesi maliyetli olabilir 4.
- İşçilik 4. Etin şişlere takılması ve odun ateşinde pişirilmesi gibi işlemler yüksek işçilik maliyetleri gerektirir 4.
- Pişirme yöntemi 4. Cağ kebabı, döner gibi dikey değil, yatay konumda pişirilir, bu da ek maliyet getirebilir 4.
- Servis ve sunum 1. Cağ kebabı, tandır ekmeği veya lavaş ile servis edilir ve bu ekmeklerin taze olması gerekir 1. Ayrıca, bazı restoranlarda cağa çekilen etlerin tekrar ısıtılmaması gibi özel sunumlar da maliyeti artırabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: