Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
A Fry'ın bazı özellikleri:
- Homojen pişirme: Özel tasarımlı delikli tepsi ile sıcak havanın yiyeceklerin etrafında dolaşmasını sağlayarak çıtır yiyecekler elde edilir 124.
- Az yağ kullanımı: 1 kaşık yağ ile yanmadan, kurutmadan ve dumansız pişirme yapar 124.
- Buhar destekli pişirme: Buhar destekli pişirme ile yemekler suyunu kaybetmeden yumuşacak şekilde pişirilir 245.
- Kolay kullanım: Fırın kapağı açılmadan hazneye su eklenerek pişirme yapılabilir 245.
- Enerji tasarrufu: Gelişmiş motor ve ızgara sayesinde pişirilen yiyeceklerin çevrilmesi gerekmez, bu da elektrik tasarrufu sağlar 45.
- Kolay temizleme: Buharlı temizleme fonksiyonu ve katalitik duvarlar ile temizlik kolaylaşır 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: