Evet, 6. Altın Kaşık Gastronomi Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni, 15 Ocak 2025'te Four Seasons Hotel Sultanahmet'te gerçekleşti. Bazı ödül sahipleri: Yılın Türk Şefi: Bahtiyar Büyükduman. Yılın Yabancı Şefi: Carlo Bernardini. Yılın Genç Şefi: Ecem Karakuş. Yılın Pasta Şefi: Ghislain Gaille. Yılın Geleneksel Lokantası: Ali Mürdün, Hatay. Yılın Yabancı Konsept Lokantası: Sankai by Nagaya, İstanbul. Yılın Pastanesi veya Tatlı Evi: Sevinç Pastanesi, İzmir. Yılın Ürün Satış Noktası: Doğal Dükkân, Kavacık – İstanbul. Yılın Gastronomi Kitabı: Hünkâr – Feridun Ügümü, Amida’nın Ruhu – Silva Özyerli. Yılın Dijital Yayını: Mutfaktan Sesler – MSA. Yılın Servis Ödülü: Sunset Grill&Bar, İstanbul.