• Buradasın

    Viber ile görüntülü konuşma nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Viber ile görüntülü konuşma yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
    1. Viber uygulamasını açın ve kameraya erişimine izin verin 3.
    2. Kişiler simgesine dokunun 23.
    3. Rehberden bir kişi seçin ve açılan profil sayfasında "Ücretsiz Arama" butonuna tıklayın 23.
    4. Arama başladığında, konuşma penceresinde yer alan "Video" simgesine dokunarak kamerayı aktif edin 3.
    Ayrıca, gelen bir görüntülü aramayı cevaplarken, yeşil telefon ikonunu kaydırarak da video bağlantısını başlatabilirsiniz 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Görüntülü konuşma için hangi uygulama?

    Görüntülü konuşma için kullanılabilecek bazı popüler uygulamalar şunlardır: 1. Zoom: Yüksek kaliteli video, ses, ekran paylaşımı ve platformlar arası anlık mesajlaşma sunar. 2. Skype: Birebir ücretsiz görüntülü ve sesli çağrı yapma, grup çağrıları yapma, anlık mesaj gönderme ve dosya paylaşma özellikleri vardır. 3. Google Meet: Google Workspace kullanıcıları için ideal, kolay entegrasyon ve sınırsız süreli toplantılar sunar. 4. WhatsApp: 8 kişiye kadar grup görüntülü arama, sesli mesajlar, dosya ve fotoğraf paylaşımı imkanı sağlar. 5. Discord: Sesli ve görüntülü arama, ekran paylaşımı, metin sohbeti ve topluluk oluşturma özellikleri sunar.

    Ücretsiz görüntülü konuşma nasıl yapılır?

    Ücretsiz görüntülü konuşma yapmak için aşağıdaki uygulamaları kullanabilirsiniz: 1. Zoom: Uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilir ve yüksek kaliteli video, ses, ekran paylaşımı ve anlık mesajlaşma sunar. 2. Skype: Microsoft tarafından desteklenen bu uygulama, bire bir ücretsiz görüntülü ve sesli çağrı yapma, grup çağrıları, dosya transferi ve mesajlaşma özellikleri sunar. 3. Free Conference Call: HD ses, video konferans ve ekran paylaşımı ile ücretsiz sesli konferans ve çevrimiçi toplantılar için kullanılabilir. 4. WhatsApp: Dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı olan bu uygulama, 8 kişiye kadar grup görüntülü arama, sesli mesajlar ve dosya paylaşımı sunar. 5. Google Duo: Google tarafından geliştirilen bu uygulama, takılma ve gecikme durumlarını ortadan kaldırarak verimli bir görüntülü konuşma deneyimi sunar.

    Grup görüntülü konuşma nasıl yapılır?

    Grup görüntülü konuşma yapmak için aşağıdaki uygulamalardan yararlanabilirsiniz: 1. Zoom: Aynı anda yüzlerce kişinin katılımına izin veren Zoom, ekran paylaşımı, toplantı kaydı ve sanal arka plan gibi gelişmiş özellikler sunar. 2. Microsoft Teams: Kurumsal iletişim ve iş birliği için geliştirilen bu uygulama, kaliteli görüntülü görüşme, ekran paylaşımı ve sohbet geçmişi gibi özellikler sunar. 3. WhatsApp: Android ve iOS cihazlarda çalışan WhatsApp, bire bir ve grup görüntülü aramalarına olanak tanır. 4. Skype: Skype ile 100 kişiye kadar grup sohbeti yapılabilir. 5. Viber: Sesli arama, video görüşme, çıkartmalar ve medya paylaşımı gibi zengin özelliklere sahip olan Viber, 40 kişiye kadar grup görüntülü arama imkanı sunar. Grup görüntülü görüşme başlatmak için ilgili uygulamanın grup oluşturma ve görüntülü arama özelliklerini kullanmanız gerekmektedir.

    Görüntülü konuşma Türk uygulaması hangisi?

    Görüntülü konuşma için Türk yapımı bazı uygulamalar şunlardır: 1. Wirofon: Türk Telekom'un sunduğu, sesli ve görüntülü konuşma imkanı sağlayan bir uygulamadır. 2. BiP: Turkcell tarafından geliştirilen, yüksek kalitede görüntülü görüşmeler yapabileceğiniz bir uygulamadır. 3. Zoom: Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan, HD video ve ses kalitesi sunan bir görüntülü konferans uygulamasıdır. 4. WhatsApp: Uçtan uca şifreleme ile güvenli görüntülü aramalar sunan, geniş kullanıcı kitlesine sahip bir uygulamadır.

    Görüntülü konuşma nasıl yapılır?

    Görüntülü konuşma yapmak için aşağıdaki uygulamalardan yararlanabilirsiniz: 1. FaceTime: Apple cihazları için basit ve ücretsiz bir görüntülü sohbet platformudur. 2. Skype: Microsoft'un görüntülü sohbet uygulaması, akıllı TV'lerde ve bilgisayarlarda kullanılabilir. 3. WhatsApp: Akıllı telefonlarda yaygın olarak kullanılan bir uygulamadır. 4. Zoom: Yüksek kaliteli video ve ses sunan, hem bulut toplantısı hem de web seminer yazılımı olan bir uygulamadır. 5. Google Meet: Google'ın video konferans uygulamasıdır, 250 kişiye kadar toplantı yapma imkanı sunar. Bu uygulamaların yanı sıra, Facebook Messenger, Instagram ve Telegram gibi diğer platformlar da görüntülü konuşma için kullanılabilir.