Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tinkercad kullanarak bardak yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Tinkercad web sitesine girip, ana sayfada yer alan "Start the editor" sekmesine tıklayarak modelleme platformuna erişim sağlayın 1.
- Çalışma alanınızı oluşturun ve kendinize tasarladığınız ürünün boyutlarına uygun bir ızgara belirleyin 4.
- Sağ üstten "Delik" seçeneğine tıklayın ve silindirin uzunluğunu ve genişliğini, oluşturmak istediğiniz deliğin çapına (örneğin 12.50 mm) ayarlayın 2.
- Silindir şeklindeki şeffaf delik objesine ve turuncu renkteki diske, klavyede "Shift" tuşuna basılı tutarak, sol tuş ile tıklayıp seçin 2.
- Sağ üst menüdeki hizalama aracına tıklayın ve her iki nesnenin de aynı anda seçildiğini kontrol edin 2.
- "Hizala"ya bastığınızda siyah noktalar ve hizalama çizgileri çıkacaktır, bu çizgileri kullanarak şeffaf delik silindirini katı diskin ortasına getirin 2.
- Üst menüdeki "Grup" düğmesine basarak iki şekli birleştirin 2.
Tasarımınızı kaydedip, daha sonra açıp düzenleyebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: