Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tezgah tipi soğutucuların olması gereken derece, kullanılacak ürüne göre değişiklik gösterir 3.
- Gıdaların korunması 3. Genellikle gıdalar -10 ile 0 derece arasında korunabilir 3.
- Hassas yapraklı sebzeler 3. Serin bir ortam, bu tür sebzeler için yeterli olduğundan çok düşük seviyedeki sıcaklıklar zarar oluşturur 3.
- Balık ve et ürünleri 3. Bu ürünler daha çok düşük sıcaklıklarda şoklanarak saklanır 3.
Soğutma cihazları, doğru sıcaklık ayarlarıyla kullanıldığında güvenli koruma sağlar 3.
Tezgah tipi soğutucuların kaç derece olması gerektiğine dair kesin bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, soğutma cihazları hakkında daha fazla bilgi almak için bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: