• Buradasın

    Tecno Camon 30 Siri var mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Tecno Camon 30 modelinde Siri bulunmamaktadır. Tecno Camon 30, Android işletim sistemi ve HiOS kullanıcı arayüzü ile çalışmaktadır, ancak Apple'ın sanal asistanı Siri bu modelde yer almamaktadır 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Tecno telefon Siri özelliği nasıl aktif edilir?

    Tecno telefonlarda Siri özelliğini aktif etmek için aşağıdaki adımları izleyin: 1. Telefonun ayarlarına girin. 2. Apple Intelligence ve Siri kısmına giriş yapın. 3. Siri seçeneklerine tıklayın ve otomatiği değil, sesli yanıtları tercih seçeneğini seçin. Bu adımları takip ettikten sonra Siri, sorulara sesli olarak yanıt verecektir. Eğer "Çağrı bekletme" özelliğini aktif etmek istiyorsanız, Tecno telefonunuzda şu adımları izleyin: 1. Telefon uygulamasını açın. 2. Sağ üstte yer alan ayarlar simgesine tıklayın. 3. Sim kart ayarlarına tıklayın, operatör özelliklerine gidin ve operatörünüzü seçin. 4. Ek ayarlara tıklayın ve "Çağrı bekletme" özelliğini aktif edin. Bu ayarları yapmanıza rağmen sorun devam ederse, operatörünüzle iletişime geçmeniz önerilir.

    Tecno Camon 30 Pro asistan nasıl yüklenir?

    Tecno Camon 30 Pro'ya asistan yüklemek için, cihazın "One-Tap" düğmesine çift basarak FlashSnap'i hızlıca açabilir veya uzun basarak akıllı AI asistanı Ella'yı etkinleştirebilirsiniz. Ella, Tecno Camon 40 Pro modelinde bulunan ve anahtar kelimeleri çıkarmanıza, soruları yanıtlamanıza yardımcı olan bir asistandır. Asistan yükleme ile ilgili daha detaylı bilgi için Tecno'nun resmi destek sayfalarına veya kullanım kılavuzuna başvurulması önerilir.