• Buradasın

    Pulsedive pointer su altında kullanılır mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, PulseDive Pointer su altında kullanılabilir 12. Bu dedektör, 60 metreye kadar su geçirmez özelliğe sahiptir 12.
  • Konuyla ilgili materyaller

    Nokta Pulsedive Pointer iyi mi?

    Nokta Pulsedive Pointer genel olarak iyi değerlendirilmektedir. Cihazın öne çıkan özellikleri şunlardır: Çok Yönlülük: Hem su altında hem de karada kullanım imkanı sunar. Su Geçirmezlik: IP68 standardında olup, 60 metreye kadar su geçirmez. Frekans Kaydırma: Parazit oluşumunu engelleyen frekans kaydırma özelliği vardır. Algılama Modları: Ses, titreşim, ses ve titreşim birlikte veya LED aydınlatma ile uyarı verir. Batarya Ömrü: 1650mAh lityum polimer batarya, yaklaşık 2 saatte şarj olur. Ergonomi: 28 cm uzunluğu ve 286 gram ağırlığı ile kullanımı kolaydır. Ancak, bazı kullanıcılar cihazın fiyatının yüksek olduğunu belirtmektedir.

    Pointer ile kaç metre derinliğe iner?

    Pointer dedektörler, genellikle 10-20 cm gibi sığ derinliklerde metal tespiti yapabilir.

    Pointer dedektör ne işe yarar?

    Pointer dedektör, metal dedektörlerinin yardımcı cihazı olarak, küçük ve değerli metal nesneleri tespit etmek için kullanılır. Başlıca kullanım alanları: - Define avı: Gömülü hazine ve metallerin tespitinde. - Arkeoloji: Tarihi eserlerin ve kalıntıların yerini belirlemede. - Güvenlik: Havaalanları ve stadyumlarda, tehlikeli metal nesnelerin tespitinde. - İnşaat: Duvar ve zeminlerdeki metal boru ve tellerin bulunmasında. Ayrıca, pointer dedektörler, dedektörün tespit ettiği metalin hızlı bir şekilde çıkarılmasına da olanak tanır.

    Nokta Makro Pulse Dive kaç metre çeker?

    Nokta Makro PulseDive dedektörü, 60 metreye kadar su geçirmezdir.

    Pointer ne işe yarar?

    Pointer (işaretçi), programlama dillerinde kullanılan bir değişken türüdür ve bellek adreslerini tutarak dolaylı erişim sağlar. Pointer'ın başlıca kullanım alanları: - Fonksiyonlara argüman geçirme: Büyük boyutlu veri yapılarını kopyalamak yerine adreslerini geçirerek performansı artırmak. - Dinamik bellek yönetimi: Heap alanında bellek ayırmak ve bu alanı serbest bırakmak. - Veri yapılarına ve dizilere erişim: Dizilerdeki elemanlara daha esnek bir şekilde erişim sağlamak. - Donanım programlama: Donanım adreslerine doğrudan erişim gerektiğinde.