• Buradasın

    Kolaysoft eczanelerde ne işe yarar?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kolaysoft, eczanelerde mali süreçleri dijitalleştirerek ve yapay zeka destekli çözümler sunarak çeşitli faydalar sağlar 12.
    Kolaysoft'un eczaneler için işe yarar yönleri:
    • Fatura Takibi: SGK, Göç ve Kamu faturalarını takip etme ve hızlı erişim imkanı sunar 12.
    • Ciro Yönetimi: EczacıPOS ile günlük, haftalık ve aylık ciro takibini anlık olarak yapma olanağı tanır 12.
    • Gelişmiş Raporlama: Geleceğe dair karar almayı kolaylaştıran detaylı analizler sunar 12.
    • Entegrasyon: Mevcut eczane yazılımlarıyla entegre çalışarak satış ve stok takibini kolaylaştırır 5.
    • Güvenli Ödeme: Tek cihaz üzerinden tüm ödeme işlemlerini güvenli bir şekilde yönetme imkanı sağlar 45.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Kolaysoft ne iş yapar?

    Kolaysoft Teknoloji A.Ş., e-dönüşüm çözümleri sunarak iş dünyasına dijitalleşme konusunda yardımcı olur. Başlıca hizmetleri: - e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Smm, e-Mm, e-Defter gibi e-dönüşüm uygulamaları. - Peyk: İş kanunları gereği takip edilmesi gereken özlük dokümanlarının dijital ortamda takibi ve tebliğ edilmesi. - Zet: Gelen ziyaretçilerin bina içerisinde eş zamanlı olarak nerede olduğunu takip eden yazılım ve donanım çözümü. Ayrıca, AR-GE ve inovasyon çalışmalarıyla sektörün güncel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler.

    E-eczane sistemi nasıl çalışır?

    E-eczane sistemi, reçetelenen ilaçların hastalara verilmesi sürecinde eczane düzeyinde gerekli kontrolleri yaparak çalışır. Bu sistemin işleyişi şu adımlarla özetlenebilir: 1. Reçete Dağıtımı: Eczacılar, hastaların ilaç profillerini görüntüleyerek reçetelenen ilaçları tamamen veya kısmen dağıtır. 2. Stok Yönetimi: Sistem, düşük envanter seviyeleri için otomatik uyarılar verir ve stok verilerini platformlar arasında senkronize eder. 3. Sigorta ve Ödeme İşlemleri: Merkezi sistemlerle entegre çalışarak geri ödeme ve sigorta süreçlerini yönetir. 4. İlaç Etkileşimi Kontrolü: E-reçete ve ilaç yönetim sistemi ile entegre olarak ilaç etkileşimlerini analiz eder ve olası yan etkileri kontrol eder. 5. Veri Analitiği: Operasyonel verimliliği artırmak için reçete dağıtım oranlarına ilişkin günlük, haftalık ve aylık rapor ve analizler sunar. Ayrıca, e-eczane sistemleri genellikle kullanıcı dostu arayüzler ve mobil uygulamalar aracılığıyla hastaların ilaç siparişlerini online olarak verebilmelerine de olanak tanır.