Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Digi Terazi'nin ilk kurulumu için aşağıdaki adımlar izlenmelidir:
- Terazi Tanımı: Teraziyi kullanmadan önce, terazinin IP numarası ve diğer bilgilerini girerek tanımlaması yapılmalıdır 12. Bunun için terazinin tuş bölümünde sırasıyla X (raporlar), S (programlama) ve Z (ayarlar) bölümlerine geçiş yapılmalıdır 3.
- Tarih ve Saat Ayarı: Z bölümünde 3 defa dairesel oklar tuşuna basıp S bölümüne gelinir ve tarih ile saat ayarları yapılır 35.
- IP Ayarları: Z modunda 0416 rakamı girilerek terazinin IP adresi görüntülenir ve gerekli değişiklikler yapılır 35.
- Bilgisayar Bağlantısı: Terazinin IP adresi ile bilgisayar IP adresinin ilk 3 bölümünün aynı olması gereklidir 3. Ardından, Firebird ve Perkon Terazi Programları bilgisayara yüklenmelidir 35.
- Terazi Programında Tanımlama: Perkon Terazi Yönetimi programında yeni bir grup eklenir ve bu gruba terazinin adı girilir 35. Daha sonra, gerekli alanlar doldurularak ayarlar kaydedilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: