• Buradasın

    Chrome'da 2 eklenti satırı nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Chrome'da yer imlerini iki satır yapmak için Vivaldi tarayıcısı kullanılabilir 1. Vivaldi'de özel CSS kodu kullanarak bu özellik etkinleştirilebilir 1.
    Diğer tarayıcılarda bu işlemi gerçekleştirmek mümkün olmayabilir, çünkü genellikle Chromium arayüzünü değiştirmek için C++ gibi programlama dilleri gereklidir 1.
    Ayrıca, yer imlerine sağ tıklayıp adını silerek sadece simge kalacak şekilde düzenleme yapmak da bir seçenek olabilir 2. Bu sayede hangi sitenin yer imi olduğunu anlamak mümkün olur 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Chrome'da sekme düzeni nasıl değiştirilir?

    Google Chrome'da sekme düzenini değiştirmek için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir: Sekme taşıma: Sekmelerin sıralamasını değiştirmek için, sekmelerin sağ tarafındaki gri çubukları sürüklemek yeterlidir. Sekme sabitleme: Bir sekmeyi sabitlemek için, sekmeye sağ tıklayıp "Sabitle" seçeneğini seçmek gerekir. Sekme gruplama: Sekmeleri gruplamak için, sekme üzerinde sağ tıklayıp "Sekmeyi gruba ekle" seçeneğini seçmek ve ardından "Yeni grup" veya mevcut bir grubu seçmek gerekir. Sekme kapatma: Sekmeleri kapatmak için, sekmenin sağ üst köşesindeki "X" simgesine tıklamak veya klavyede "Ctrl + W" tuşlarına basmak kullanılabilir. Ayrıca, Chrome'da sekme düzenini özelleştirmek için "Ayarlar" menüsündeki "Tercihler" bölümünden de yararlanılabilir.