Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çatal kaşık parlatıcı makinesi şu şekilde çalışır:
- Isınma: Cihaz, kullanılmaya başlamadan önce 20 dakika içi boş çalıştırılarak ısıtılır 1.
- Bağlantı: Cihazın fişini prize takılır 1.
- Çalışma: "START" tuşuna basılarak cihaz çalıştırılır ve 10 dakika bekletilir 1.
- Parlatma: Önceden yıkanmış çatal, kaşık veya bıçaklar, nemli halde atış ağzından cihaza bırakılır 1.
- Isıtma ve Kurutma: Rezistanslar, parlatma ve kurutma granülünü ısıtır; ürünler kurur ve parlar 1.
- Hijyen: UV lambası, ürünlerin hijyen olmasını sağlar 13.
- Temizlik: Kalan granül, fan sayesinde üflenerek temizlenir 1.
- Çıkış: İşlem biten ürünler, çıkış ağzının altındaki sepete düşer 1.
- Durdurma: İşlem bittiğinde "STOP" tuşuna basılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: