• Buradasın

    Çatal kaşık parlatıcı makinesi nasıl çalışır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Çatal kaşık parlatıcı makinesi şu şekilde çalışır:
    1. Isınma: Cihaz, kullanılmaya başlamadan önce 20 dakika içi boş çalıştırılarak ısıtılır 1.
    2. Bağlantı: Cihazın fişini prize takılır 1.
    3. Çalışma: "START" tuşuna basılarak cihaz çalıştırılır ve 10 dakika bekletilir 1.
    4. Parlatma: Önceden yıkanmış çatal, kaşık veya bıçaklar, nemli halde atış ağzından cihaza bırakılır 1.
    5. Isıtma ve Kurutma: Rezistanslar, parlatma ve kurutma granülünü ısıtır; ürünler kurur ve parlar 1.
    6. Hijyen: UV lambası, ürünlerin hijyen olmasını sağlar 13.
    7. Temizlik: Kalan granül, fan sayesinde üflenerek temizlenir 1.
    8. Çıkış: İşlem biten ürünler, çıkış ağzının altındaki sepete düşer 1.
    9. Durdurma: İşlem bittiğinde "STOP" tuşuna basılır 1.
    Periyodik bakım için rezistans ve fan gibi parçaların belirli aralıklarla kontrol edilmesi ve temizlenmesi önerilir 1. Parlatıcı ürünün, kullanım sıklığına göre 30-45 günde bir değiştirilmesi gerekir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Çatal kaşık parlatma makinesi kumu ne işe yarar?

    Çatal kaşık parlatma makinesi kumu, endüstriyel mutfaklarda, restoranlarda, otellerde ve catering işletmelerinde kullanılan mutfak ekipmanlarını parlak ve temiz tutmak için kullanılır. Bu kumun işlevleri: Temizlik. Pas ve leke çıkarma. Parlatma. Gıda kalıntısı ve bakteri giderme. Genellikle metal yüzeyler için tasarlanmıştır ve paslanmaz çelik çatal, kaşık ve bıçakların parlaklığını artırmak için idealdir.