Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ankastre ocaklarda hangi teknolojinin daha iyi olduğu, kişisel ihtiyaçlara ve önceliklere bağlıdır.
Ankastre ocaklarda bulunan bazı teknolojiler ve özellikleri:
- İndüksiyonlu ocaklar 13. Isı, doğrudan tencereye gittiği için enerji tasarrufu sağlar ve yemekleri hızlı pişirir 13.
- Precise Flame® teknolojisi 2. 9 farklı gaz ayarıyla her yemeği en uygun alev seviyesinde pişirmeyi mümkün kılar 2.
- Tencere algılama 23. Ocağın sunduğu ısının tencerenin etrafına değil, direkt olarak tencere tabanına etki etmesini sağlar 23.
- Flame Adjust 9 seviyeli ısı ayarı 3. Yemeklerin hep aynı ısıda pişmesini sağlar 3.
- Expert Clean ve PractiClean nano kaplama 13. Ocak yüzeyinin kolay ve hızlı temizlenmesini sağlar 13.
Ayrıca, gazlı ocaklar hızlı ve kontrol edilebilir ısı sağlarken, elektrikli ocaklar verimli ve eşit bir pişirme imkanı sunar 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: