Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
44 mm rozet kesici, buton rozet üretiminde, baskısı yapılmış kağıdı dairesel kesim yapmak için kullanılan bir giyotin sistemidir 13.
Buton rozet imalatı, kağıda rozet yapılması hedeflenen görsellerin baskısı ile başlar 3. Kağıt üzerine yapılacak baskılar için kullanılacak görseller, imal edilecek 44 mm rozete göre biraz daha büyük, yaklaşık olarak 54 mm ebatında hazırlanır 3. Bunun sebebi, buton rozetin imalatı esnasında kağıdın bitişinin rozetin arka kısmına kadar kıvrılması gerekliliğidir 3.
44 mm rozet kesici ile ilgili bazı özellikler şu şekildedir:
- 44 mm buton rozet imalatı için 54 mm’lik görsel hazırlanır 3.
- Hazırlanan görsel, A4 veya A3 ebatında sayfada ve şerit halinde kesilebilecek şekilde, yani alt alta gelecek biçimde dizilir 3.
- Kesilen baskılı şerit, makinenin ön üst tarafında bulunan boşluktan aşağıya doğru sokulur 3.
- Görsel, kesim bıçağının tam merkezine gelince, kesicinin kolu kendine doğru çekilerek kesim işlemi tamamlanır 3.
44 mm rozet kesici, sadece kağıt kesimi için üretilmiştir; metal levha kesmeye çalışılmamalıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: