• Buradasın

    Trabzonspor alt yapı oyuncuları neden oynamıyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Trabzonspor alt yapı oyuncularının oynamamasının birkaç nedeni olabilir:
    • Şenol Güneş ve Güngör Şahinkaya'nın altyapıdaki değişiklikleri: Abdullah Avcı'nın ayrılışının ardından yeni bir altyapı yapılanmasına girilmiş, ancak Şenol Güneş ve Güngör Şahinkaya'nın göreve gelmesiyle birlikte, Avcı'nın getirdiği sistemin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı belirtilmiştir 1.
    • Genç yeteneklerin A takıma entegrasyonundaki soru işaretleri: Geçen yıl U-19 kategorisinde Türkiye şampiyonu olan genç oyuncuların, A takımda kendilerine yer bulamadıkları gözlemlenmiştir 3.
    • Teknik direktör kararları: Teknik direktör Abdullah Avcı'nın bazı genç oyuncuları yetersiz bularak kiralık olarak gönderme kararı aldığı belirtilmiştir 3.
    Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kuralında yaptığı değişiklikler de bu durumu etkileyebilir; 2025-2026 sezonunda 2002 doğumlu oyuncular da +2 kontenjanı kapsamında değerlendirilecektir 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Trabzonspor'un U19'u neden düştü?

    Trabzonspor U19 takımının düşüşünün bazı nedenleri: Motivasyon eksikliği. Primlerle gelen rehavet. A takıma geçiş sürecindeki belirsizlikler. Teknik direktör deneyimi eksikliği.