• Buradasın

    TFF Başkanı'nın konuşması neden kesildi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    TFF Başkanı'nın konuşmasının kesilmesi, 19 Mayıs Stadyumu'ndaki Samsunspor şampiyonluk kutlamalarında gerçekleşmiştir 1.
    Olay, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin konuşması sırasında Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un da statta olduğunu belirtmesi üzerine, tribünlerden gelen yuhalama ve ıslık sesleri nedeniyle yaşanmıştır 1. Bu tepkiler artınca, TRT yayını kesmiştir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    TFF başkanı ne dedi?

    TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bazı açıklamaları şunlardır: 1. 2024 Avrupa Şampiyonası Hakkında: 2024 Avrupa Şampiyonası'nda yaşanan ayak oyunlarına rağmen elde edilen başarının, Türk futbolcusunun ne denli kabiliyetli olduğunu gösterdiğini belirtti. 2. Yabancı Oyuncu Kuralı: Gelecek sezon Süper Lig'de yabancı oyuncu kuralının değişeceğini, 1. Lig'de ise yabancı oyuncuların yer almaması gerektiğini ifade etti. 3. Hakemler Hakkında: Hakemlerin bazı baskılar nedeniyle objektif karar veremediğini ve bu durumun futbolda olumsuz bir iklim yarattığını söyledi. 4. İstifa İddiaları: Hakkında çıkan istifa iddialarını yalanlayarak, görevine devam ettiğini açıkladı.