• Buradasın

    TFF antrenörlük başvurusu nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    TFF antrenörlük başvurusu yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
    1. Başvuru Formunu Doldurmak: TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan katılım formunu doldurmak gerekmektedir 12.
    2. Gerekli Belgeleri Hazırlamak: Vukuatlı nüfus kayıt örneği, vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı, sağlık raporu, ilkyardım sertifikası ve kurs ücretinin yatırıldığına dair dekont gibi belgeleri toplamak gerekmektedir 3.
    3. Başvuru Tarihlerini Takip Etmek: Antrenörlük kursları genellikle yılda 1 defa açılır ve başvuru tarihleri TFF tarafından belirlenir 2. Başvuruların kabul edilip edilmeyeceğine TFF karar verir 3.
    Başvuruların ardından adaylar, belirlenen illerde açılan kurslara davet edilir ve başarılı olmaları halinde antrenörlük belgesini almaya hak kazanırlar 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    E-devlet antrenörlük temel eğitim başvurusu ne zaman?
    2025 yılı için E-Devlet üzerinden antrenörlük temel eğitim başvurusu 20-31 Ocak 2025 tarihleri arasında yapılacaktır.
    E-devlet antrenörlük temel eğitim başvurusu ne zaman?
    1 kademe antrenörlük sınavı kaç saat sürüyor?
    1. kademe antrenörlük sınavı genellikle 90 ila 120 dakika arasında sürmektedir.
    1 kademe antrenörlük sınavı kaç saat sürüyor?
    2 kademe antrenörlük belgesi ne işe yarar?
    2. Kademe Antrenörlük Belgesi, minikler ve yıldızlar kategorisinde antrenman planlama, uygulama ve değerlendirme görevlerini yerine getirmeye olanak tanır.
    2 kademe antrenörlük belgesi ne işe yarar?
    TFF antrenör zorunlu kadrolar nelerdir?
    TFF'ye göre antrenörlerin zorunlu kadroları, liglere göre değişiklik göstermektedir: 1. Süper Lig: Teknik sorumlu, takım antrenörü, kaleci antrenörü, atletik performans antrenörü, maç analiz antrenörü, oyuncu ve maç izleme antrenörü. 2. 1. Lig: Teknik sorumlu, takım antrenörü, kaleci antrenörü, atletik performans antrenörü, maç analiz antrenörü. 3. Bölgesel Amatör Lig: Teknik sorumlu, takım antrenörü, kaleci antrenörü, atletik performans antrenörü, maç ve performans analizi antrenörü. 4. Amatör Lig: Teknik sorumlu, takım antrenörü, kaleci antrenörü, tüm yaş grupları antrenörü.
    TFF antrenör zorunlu kadrolar nelerdir?
    Antrenörlük belgesi için nereye dilekçe verilir?
    Antrenörlük belgesi için dilekçe, ilgili spor federasyonuna verilir.
    Antrenörlük belgesi için nereye dilekçe verilir?
    TFF A lisans antrenör ne iş yapar?
    TFF A lisans antrenör, futbol takımında teknik sorumlu olarak görev yapar ve aşağıdaki sorumlulukları üstlenir: 1. Antrenman Hazırlığı: Sezon programına göre antrenmanlar düzenler. 2. Oyuncu Gelişimi: Futbolcuların kondisyon ve teknik gelişimlerini takip eder. 3. Taktik Bilgilendirme: Müsabakalar öncesinde ve esnasında futbolculara taktikler hakkında bilgi verir. 4. Rakip Analizi: Karşılaşılacak takımlar hakkında bilgi edinir ve bu bilgileri takımla paylaşır. 5. Sağlık ve Beslenme: Oyuncuların sağlık durumlarını ve beslenmelerini denetler. Bu antrenörler, UEFA B lisansını aldıktan sonra 2 yıl çalışarak elde ettikleri deneyimle UEFA A lisansına sahip olurlar.
    TFF A lisans antrenör ne iş yapar?
    Temel antrenörlük belgesi nasıl alınır?
    Temel antrenörlük belgesi almak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. Başvuru Formu: İlgili federasyonun resmi internet sitesinden başvuru formunu indirip doldurmak. 2. Kimlik Belgesi: Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınızın fotokopisini başvuru dosyasına eklemek. 3. Sağlık Raporu: Antrenörlük yapmanıza engel bir sağlık sorununuz olmadığını gösteren bir sağlık raporu almak. 4. Eğitim Belgeleri: Daha önce almış olduğunuz futbol veya antrenörlük ile ilgili eğitim belgelerinizi başvuru dosyasına eklemek. 5. Referans Mektupları: Varsa, daha önce çalıştığınız kulüplerden veya antrenörlerden referans mektupları almak faydalı olabilir. 6. Müfredat Programı: Federasyon tarafından belirlenen antrenörlük programına kayıt yaptırmak ve belirtilen dersleri tamamlamak. 7. Sınav Başvurusu: Eğitim programını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra belirtilen tarihlerde sınav başvurusunu yapmak. 8. Sınav Süreci: Sınavlar genellikle teorik ve pratik olmak üzere iki aşamalıdır, her iki aşamadan da başarılı olmak gerekmektedir. 9. Belgelerin Teslimi: Sınavı başarıyla geçtikten sonra gerekli belgeleri, antrenörlük belgenizi alabilmek için federasyona teslim etmek. Bu süreçte, ilgili federasyonun web sitesinden güncel bilgileri takip etmek önemlidir.
    Temel antrenörlük belgesi nasıl alınır?