Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Galatasaray'da forma giyen Kolombiyalı futbolcular şunlardır:
- Faryd Mondragon 12. Galatasaray kalesini 5 yıl koruyan ve 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan efsane kaleci 1.
- Gustavo Victoria 12. Aynı sezon Mondragon ile birlikte kiralık olarak kadroya katıldı ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadı 1.
- Jersson Gonzalez 1. 2002 yılında transfer oldu ancak sarı kırmızılı formayla maça çıkmadı 1.
- Juan Pablo Pino 12. 2010-11 sezonunda 3 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer oldu ve 1 sezon oynadıktan sonra takımdan ayrıldı 1.
- Robinson Zapata 12. 2010-11 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer oldu ve 12 maçta görev aldı 1.
- Radamel Falcao 12. Kolombiya tarihinin en önemli futbolcularından biri, 2019-20 sezonunda Galatasaray'a transfer oldu 1.
- Davinson Sanchez 12. Tottenham Hotspur forması giyen stoper, 9.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer oldu 1.
- Carlos Cuesta 34. 2025 yılında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı son Kolombiyalı futbolcu 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: