Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Adana Demirspor'un açıklaması şu şekildedir:
"Adana Demirspor Kulübü'nün içinde bulunduğu zorlu süreçten kurtulması ve tekrar dernek statüsüne geçmesi için uygun şartların sağlanması amacıyla 12 Şubat 2025 tarihinde, taraftar liderleri ile istişare toplantısı yapıldı 4.
Toplantıda önemli olanın; sadece Adana Demirspor Kulübü olduğu vurgulandı ve atılacak adımlar konusunda da görüş birliğine varıldı 4. Adana Demirspor Kulübü Derneği adına yeni oluşturulacak olan yetkili danışma kurulu bu süreci yönetecektir 4.
Toplanan paraların yetkileri danışma kurulunda olacak ve benimle istişare ederek kulübün acil borçlarının ödenmesinde ve tahtanın açılmasında kullanılacaktır 4. Şehrin tüm dinamiklerinin harekete geçmesi ve destek verilecek bir güç birliği sağlanması için tüm süreci yöneteceklerdir 4.
Ben de, bu sürece destek olmak için elimden geleni yapacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım 4."
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: