Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
2025 yılı Ağustos ayında Türkiye'de güneşlenmenin yasak olduğu plajlar arasında şunlar bulunmaktadır:
- Kırklareli, Vize ilçesindeki tüm plajlar 13. Yasak, 6-9 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir 1.
- Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali sahilleri 12. Yasak, 6-9 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir 1.
- Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki tüm plaj ve sahillerin 2. Yasak, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle uygulanmaktadır 2.
- Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki bazı plajlar 23. Özellikle Sarısu, Babalı, Dikili, Tuzağzı ve Uzunkum plajlarında denize girişler yasaktır 3.
- Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçeleri 2. Yasak, 7 Ağustos 2025 tarihinde şiddetli poyraz nedeniyle uygulanmıştır 2.
Ayrıca, Marmara Adası Plajı ağır kirlilik nedeniyle, Çanakkale Boğazı Plajı ise deniz trafiği ve alkol tüketimi nedeniyle yasaklanmıştır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: